Zooey Deschanelt kivirágzó babájával látták szombaton, miközben vőlegényével, Jacob Pechenikkel kéz a kézben sétált.

A 35 éves kismama csupa fekete Capri-stílusú leggingsben és felsőben ragyogónak és örömtelinek tűnt, amikor kiment a Los Angeles-i Studio City negyedben található Hugo's étteremből. A várandós színésznő a 42 éves filmproducerrel és egy barátnőjével volt együtt. Per Daily Mail , a trió úgy nézett ki, mintha csak egy jót ebédeltek volna az említett étteremben.

Ha a színésznő, énekes-dalszerző és zenész nem jelentette be hivatalosan a terhességét tavaly január 13-án, akkor nehéz lehet észrevenni Zooey Deschanel kisbabáját a teljesen fekete együttese tetején viselt királykék kabát miatt.A Fox New Girl című vígjátéksorozatának főszereplőnője lazán nézett ki, főleg, hogy csak minimális sminket viselt (vagy szinte egyáltalán nem), hosszú barna tincseit lazán viselte.

A „(500) Nyári napok” sztárja egy sötét napszemüveget is viselt, hogy elrejtse a szemét, és megóvja a túlzott tükröződéstől, mivel a nap olyan erősen sütött az említett napon. Nyugodt megjelenésének teljessé tétele érdekében a hamarosan elsőszülő anya vegyen fel egy pár fehér és szürke csíkos lakást.

Mindeközben a „The Skeleton Twins” producere a kopott megjelenés mellett döntött, mivel halványkék gombos inget, szürke teherhordó nadrágot és barna szandált viselt.

A pár 2014 júliusában ismerkedett meg először, amikor Afganisztánban forgatták a Rock the Casbah című filmet, amelynek producere Jacob Pechenik volt Bruce Willisszel, Kate Hudsonnal és Bill Murray-vel.

Állítólag Zooey Deschanel és Jacob Pechenik a terhesség bejelentése után egy héten belül eljegyezték egymást, azonban a mai napig még nem adtak meg esküvői dátumot.

Zooey Deschanel babája ellenére megállíthatatlannak tűnik, mivel még mindig a „New Girl”-nél van, és a „Rock the Casbah” című filmje várhatóan novemberben jelenik meg. Eközben romantikus-vígjátéka, a „The Driftless Area” csak a bemutató dátumára vár.