A 'Yumi's Cells' 10. epizódja jelentős változásra utal Kim Go Eun és Ahn Bo Hyun kapcsolatában, ahogy közeledik a GOT7-es Jinyounghoz.

Az október 17-i epizódban Kim Yumi, akit a Goblin sztárja alakít, meghozza eddigi egyik legnagyobb döntését.

A „Yumi's Cells” 10. epizód legfontosabb eseményei: Yumi megtanul aranyosan viselkedni

Ahogy Goo Woonggal nő a kapcsolata, a sejtek keresik a módját, hogy felpörgesse románcukat, amelyek közül az egyik aranyosan viselkedik a barátja előtt.Yumi(Fotó: TVING hivatalos Instagram)

A „Yumi's Cells” 10. epizódja bemutatja, hogyan lett akkori riválisa, Ruby (Lee Yoo Bi) Yumi tanára, hogy tanácsot adjon neki, hogyan viselkedjen aranyosan a férfiak előtt.

Kezdetben ettől Yumi összerezzent, de úgy gondolta, hogy meg kell tennie a kapcsolatukért.

Ruby elmondja a trükkjét a 'szerelem fogójáról', amiben megcsípi a srácot, miközben megpróbál csinosnak tűnni.

A következőt „tüskés szerva”-nak hívják, ahol meg kellett ütögetni a srác karját, mielőtt viccet mondana.

Végezetül, és valószínűleg a legtöbb ijesztő Yumi számára a „szerelem sapkás készsége”, vagyis az az alapvető készség, amellyel úgy manipulálhatja a férfiakat, mintha nem lenne ereje kinyitni az üveget.

Woonggal való randevúja során megpróbálta megcsinálni a „szerelem sapkás készsége” trükköt, de nem sikerült. A kóla az egész ruhájára ömlött.

Yumi(Fotó: TVING hivatalos Instagram)

Ahelyett, hogy segített volna Yuminak, Goo Woong lefotózta, ahogy a lány reagál a helyzetre. Érdekes módon nem gúnyolta vagy nevetett Yumit, hanem aranyos gesztusnak tartotta.

OLVASS TOVÁBB: „Yumi's Cells” 9. rész: Ahn Bo Hyun a Park Ji Hyunt választja Kim Go Eun helyett? + Új személyes legjobb nézettségi besorolást állít be

Yumi őszinte bókot kapott Yoo Bobbytól

A 'Yumi's Cells' 10. epizódjában a Sepho falu sejtjei alig várják, hogy időnként kapjanak egy bókdobozt.

Amikor Yumit dicsérték a nagyszerű bőréért, a Clean-Up sejt egy lelket tartalmazó dobozt kapott, ami azt jelenti, hogy a bók őszinte.

Yoo Bobbyval folytatott beszélgetése során megosztotta, hogy elolvasta Yumi online posztját, és elmondta neki, hogy van egy írói ajándéka. Ennek eredményeként megkérte, hogy írjon egy online bejegyzést a marketingcsapatnak, amibe a lány beleegyezett.

A Writer sejt most először kapott egy bókdobozt egy Hamupipőke bájital mellé, amely arra késztette, hogy összpontosítson és felbuzduljon az írásra.

Yumi(Fotó: TVING hivatalos Instagram) Yumi(Fotó: TVING hivatalos Instagram)

Yumit becserkészi a marketingcsapat

Mióta Yumi elfogadta Yoo Bobby ajánlatát, a szívét öntötte bele, de úgy tűnik, nehezen talál jó szavakat.

Yumi még a randevúját is lemondta Goo Woonggal, és azt mondta neki, hogy be kell fejeznie az eredményt, mivel megemlítette, hogy egy napon belül beküldi.

Yumi(Fotó: TVING hivatalos Instagram)

Egy sor piszkozat után Yumi fel akarta adni, ezért üzenetet küldött Yoo Bobbynak, és el akarta mondani neki, hogy nem tudja elküldeni a kimenetet; azonban megdöbbent, amikor megtudta, hogy a marketingcsapat fizetni fogja a szolgáltatását.

Mivel Yumi most megvolt a késztetés és a motiváció, hogy befejezze a munkát, percek alatt el tudta végezni.

Másnap felhívta Yoo Bobby, hogy a marketingvezető találkozót szeretne vele.

(Fotó: TVING hivatalos Instagram) (Fotó: TVING hivatalos Instagram) (Fotó: TVING hivatalos Instagram)

A találkozón a vezető megdicsérte Yumit a munkájáért, és megemlítette, mennyire szeretik az írását.

Érdekes módon felajánlottak neki egy áthelyezést az osztályukra, ami Yumit meglepte, és megemlítette, hogy gondolkodnia kell rajta.

Az idegenektől az ismerősökig, a „Yumi's Cells” 10. epizódja azt sugallja, hogy Yumi és Yoo Bobby egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és ha a lány beleegyezik az áthelyezésbe, egy osztályon dolgozhatnak.

HA ELMARADTA: „Yumi's Cells” 8. rész: A GOT7 Jinyoungja fellobbantja a romantikus válságot KIm Go Eun és Ahn Bo Hyun között?

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Írta: Geca Wills