Április 22-én a koreai kiárusítás Xports News közzétett egy cikket, amelyben állítólag egy meglepő testkettős szerepelt, akit a Girls' Generation Yoona szereplésével készült kaszkadőrjelenetekre osztottak be a 'Wu Zhen Zhao Zi Long' című kínai drámájában. A riportban egy egymás melletti fotót használtak, hogy demonstrálják a kontrasztot Yoona és egy férfi színész között, aki hasonlóan sárga hagyományos ruhába volt öltözve. A cikk a rendezőt tulajdonítja a K-pop bálvány és a kaszkadőr kettős testalkata közötti óriási különbség okának. Bár drasztikus lehet a szakadék a színészi bálvány és a testpárja között, a szereposztás mögött a sorozatban végrehajtott szigorú mutatványok állhatnak.

2015 januárjában arról számoltak be, hogy Yoona kis híján megúszta a súlyos sérüléseket a „Wu Zhen Zhao Zi Long” forgatása közben, amelyet „God of War Zhao Yun”-ként is ismernek. Yoona kis híján kiesett egy riadt ló hátáról, miközben egy lovas jelenetet forgatott. Szerencsére színésztársa, Lin Gengxin kínai színész megragadta a bálványt, mielőtt elesett.

A 'Wu Zhen Zhao Zi Long'-ban Yoona Xiahou Qing Yi-t, Zhao Yun szeretőjét alakítja. A sorozat a 'Három királyság romantikája' című történelmi regényen alapul.Yoonának van az egyik legjelentősebb színészi önéletrajza a Girls' Generation tagjai közül. Kitörési szerepét a 2008-as KBS-drámában, a „You Are My Destiny”-ben játszotta. A sorozatban való szereplését követte Seo Yoo Jin megformálása a 2009-es MBC melodrámában, a 'Cinderella Man'-ben. Számos koreai televíziós sorozatban szerepelt, köztük a 'Love Rain' és a 'Prime Minister and I' című sorozatban.

A „Wu Zhen Zhao Zi Long” 60 epizódot fog sugározni a kínai anyaországi hálózaton, a Hunan TV-n. A sorozat premierje 2015 augusztusában várható.