A 'The Penthouse' 2. évadában új állóképek jelentek meg Yoon Jong Hoonról, aki a gonosz Ha Yoon Cheol karakterét alakítja!

(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

Egy bosszúval és izgalommal teli történet lesz szemtanúja a 'The Penthouse'-ban, amely egy olyan lakásban játszódik, ahol csak a piramis tetején álló emberek élhetnek. Felfrissítésként a dráma történetét a lakásban lakó emberekre összpontosítja, akiknek sötét titkaik vannak.

Olvassa el még:A „The Penthouse” szereplői részt vesznek a dráma második évadának forgatókönyv-olvasásában

A dráma főszereplője három tehetséges színésznő, Lee Ji Ah Su Ryeon, a penthouse lakás „királynője” karaktere; Kim So Yeon, mint az örökké ambiciózus és könyörtelen operaénekes, Cheon Seo Jin; Eugene pedig Oh Yoon-hee-ként, a mélyről született nőként, aki arra törekszik, hogy a felsőbbrendű társadalom része legyen.Folytatódik Yoon Jong Hoon gonoszsága a „The Penthouse” 2. évadában?

Figyelem! A spoilerekről alább lesz szó!

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az SBS drama hivatalos fiókja (@sbsdrama.official) által megosztott bejegyzés

Yoon Jong Hoon a főszerepben Ha Yoon Cheol, a Cheong Ah Medical Center idegsebészeti igazgatója és Cheon Seo Jin (Kim So Yeon) férje. A drámában súlyos bűncselekmények sorozatában vett részt. Gonosz tettei egyszerűen megállíthatatlanok!

A feleségével is vadul szembeszállt, hogy megvédje lányát, Ha Eun Byult (Choi Ye Bin) Cheon Seo Jin sértő anyai szeretetétől.

Yoon Jong Hoon bemutatja gonoszságát a „The Penthouse” 2. évad új állóképeiben(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

A történet előrehaladtával Ha Yoon Cheol aláírta a válást Cheon Seo Jinnel, aki 7 milliárd von (körülbelül 6,3 millió dollár) egyezséget ígért. Cheon Myung Soo (Jung Sung Mo) végrendelete szerint elérhette a legmagasabb pozíciót a Cheong Ah Medical Center vezetőjeként.

Végül azonban Cheon Seo Jin terve miatt eltávolították, és úgy döntött, hogy Amerikába menekül.

A színész dicséretet kapott a nézőktől a drámában nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. Hibátlanul magához ölelte a karaktert, és megmutatta a vegyes érzelmeket: Ha Yoon Cheol pénzre és hatalomra vágyik, megbirkózik felesége elárulásával, elcsábítja, hogy érzelmeket tápláljon Oh Yoon Hee iránt, és megvédje a lányát a feleségétől és egyéb veszélyektől.

Ha Yoon Cheol elviselhetetlen élménye felesége árulása miatt a teljes sötétségbe merült, és ez egy másik szintre emelte a dráma intenzitását.

Yoon Jong Hoon gonosz aurája látható a The Penthouse 2. évadának új állóképeiben

Az újonnan kiadott állóképekben Yoon Jong Hoon sötét auráját sugározza, ahogy az új évadban ismét Ha Yoon Cheollá változik. Hidegnek tűnik, és érzelmek nélküli férfinak tűnik. Érezzük a feszültséget, ha csak nézzük gonosz arckifejezését!

Yoon Jong Hoon bemutatja gonoszságát a „The Penthouse” 2. évad új állóképeiben(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

Már az állóképeket nézve is elgondolkodtat, mi történt Ha Yoon Cheollal, és kire haragszik ezeken a képeken?

Yoon Jong Hoon bemutatja gonoszságát a „The Penthouse” 2. évad új állóképeiben(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

A dráma produkciós csapata kifejtette gondolatait Yoon Jong Hoon drámai karakterével kapcsolatban, és kijelentette, hogy a színész rendkívüli színészi képességeivel meg tudta alkotni saját Ha Yoon Cheolt. Arra is kérték a nézőket, hogy készüljenek előre a „The Penthouse” 2. évadában bekövetkező meglepő eseményekre.

Akár ez is tetszhet: A „The Penthouse” 2. évadbeli csepp állóképek Kim So Yeon elbűvölő visszatérésével

A 'The Penthouse' 2. évadát február 19-én, 22:00-kor vetítik. KST.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Liza Parker