A Yoo Teo COVID-19-tesztje pozitív lett.

Ügynöksége, a C-JeS Entertainment megerősítette a hírt, és kijelentette, hogy a „Vertigo” színész az október 4-i tesztelés után kapta el a vírust.

A vezetőség hivatalos közleményében kifejtette, hogy a színész október 1-jén tért vissza Dél-Koreába, miután új filmjét az Egyesült Államokban forgatták.A kezdeti teszt után a híresség COVID-19-tüneteket mutatott, például magas lázat, ami arra késztette a színészt, hogy újabb tesztet végezzen.

Az újbóli vizsgálat során bebizonyosodott, hogy elkapta a vírust.

Ezzel a vezetőség minden ütemtervét leállítja, és „követi a járványvédelmi hatóságok utasításait”.

'A családját, a munkatársait és a vele szoros kapcsolatban álló alkalmazottait is a lehető leghamarabb tesztelik' - mondta a Yoo Teo ügynöksége, hozzátéve: 'Mindent megteszünk az egészségügyi hatóságokkal való aktív együttműködés révén, és dolgozni fogunk. nehezebb irányítani a színészeinket és a munkatársainkat.

A 40 éves színész a legújabb dél-koreai sztár, akinek a vírustesztje pozitív lett.

Yoo Teo(Fotó: Yoo Teo Hivatalos Instagram)

Emlékeztetni kell arra, hogy egy csomó színész és Kpop-sztár megerősítette, hogy elkapta a COVID-19-et.

Júliusban a szívtipró Ji Chang Wook vírustesztje pozitív lett. Ezt követte augusztusban a fátyol színésznője, Park Ha Sun.

Ami a zeneipart illeti, a Treasure's Doyoung, az Ateez's San és a 'Cinderella' slágergyártó, Seo In Yong is elkapta a fertőző betegséget, ami miatt ügynökségeik elhalasztották a közelgő tevékenységüket.

OLVASS TOVÁBB: Kim Soo Hyun a Squid Game-ben? A színész vidáman reagál a vírusos „kalmárjáték” mémeire

Yoo Teo új hollywoodi filmje, az elmúlt életek

Yoo Teo(Fotó: Yoo Teo Hivatalos Instagram)

A hír az új hollywoodi filmje, a „Múltéletek” előtt érkezik, amelyet a „Holdfény” és az Oscar-díjas „Minari” film mögött álló cég készített.

Yoo Teo készülő romantikus filmjét Celine Song irányítja és írja, amelyben a Netflix „Russian Doll” Greta Lee-je is szerepel, mellékszereplőként John Magaroval.

A 'Past Lives' egy férfi és egy nő szerelmi történetét ábrázolja, akik a dél-koreai találkozás után találkoztak újra.

Yoo Teo lesz a főszerep az új sorozatban, a „Dr. Agy'

Yoo Teo(Fotó: C-JeS Entertainment Instagram)

Hollywoodi filmje mellett Yoo Teo megerősítették, hogy csatlakozik az Apple TV Plus eredeti sorozatának, a Dr. Brain”, amely az azonos nevű webfilmen alapul.

A 40 éves színész Lee Sun Kyun, Lee Yoo Young és Seo Ji Hye mellett dolgozik majd a főszerepekben.

Rendező: 'Untact' és 'The Age of Shadows' PD Kim Jee Woon, 'Dr. A Brain' egy képzett agytudós történetét követi, aki megszállottan új technológiákat keres az agy tevékenységeihez, például a tudathoz és az emlékekhez.

Sajnos egy rejtélyes baleset következtében pusztító incidens érte a családját. Ezzel tudását felhasználva hozzáfért az emlékeikhez, és kiderítette az incidens okát.

Kdrama 'Dr. A Brain Yoo Teo visszatér a kis képernyőkre, miután megjelent a 2020-as „The School Nurse Files” és a „Money Game” című sorozatában.

HA ELMARADTA: A 'Squid Game' sztárja, Jung Ho Yeon legyőzte Song Hye Kyo-t az Instagram legkövetettebb koreai színésznőjévé.

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Írta: Geca Wills