Amikor Jo Hye Jung színésznőt Yoo Seung Ho mellett alakították a hamarosan megjelenő „Imaginary Cat” drámában, a reakció vegyes volt. Sok komment maradt az interneten arról, hogy apja népszerűségét használta fel az áhított szerep megszerzésére.

Jo Jo Jae Hyun színész lánya.

Apja számos Kim Ki Duk-film sztárja, és több tucat drámában szerepelt. Legutóbbi drámái közé tartozik a „Scandal”, a „Jeong Do Jeon” és a „Punch”.Jo Hye Jung viszonylag újonc, csak a „God's Quiz: Season 4” varietéban szerepelt, jelenleg pedig a „Mert ez az első alkalom” című műsorban.

Az apjával is megjelenik a „Vigyázz az apámra” című valóságshow-ban, amelyben híres apukák lányaikkal töltik az időt. A műsorban kiderült, hogy küzdelmes színésznő. Nem volt sok szerencséje alkatrészekhez. Ha egy TV-műsorban szerepel az apjával, és tudatja az emberekkel, hogy munkát keres, felveszik Önt.

Néhányan azonban úgy érezték, hogy ez feleslegesen kihasználta.

Jo Hye Jung képviselői nyilatkozatot tettek a kritikával kapcsolatban. Az MK koreai médiacsoport szerint csalódottságukat fejezték ki.

„Találtunk némi kritikát Jo Hye Junggal és az apjával kapcsolatban. Kiábrándító ilyen elfogult nézeteket látni. Ha valaki rossz színész vagy színésznő, akkor megérdemli, hogy kritizálják. A forgatást azonban még el sem kezdtük. Szóval, reméljük, hogy az emberek maguk ítélik meg a drámát.

Ha egy TV-műsorban szerepel az apjával, és tudatja az emberekkel, hogy munkát keres, felveszik Önt.

Jo Hye Jungot Oh Na Woo szerepére alakították, egy lányt, aki kóbor macskákat fogad be. Bűntudatot érez amiatt, hogy fiatalabb korában elveszített egy macskát, ezért kárpótol azzal, hogy más macskákról gondoskodik.

A dráma egy azonos nevű webfilmen alapul, amely egy ember életét az ő és a macskája szemszögéből tárja fel. Yoo Seung Ho Hyun Jong Hyunt alakítja, azt az embert, aki nem tudja felfogni, hogy a személyisége akadályozza meg a sikertől. A macskája segíthet neki megtanulni, hogyan bánjon más emberekkel.

A „Képzelt macska” Yoo Seung Ho visszatérő drámája, amióta befejezte kétéves kötelező katonai szolgálatát. Yoo szerepelt a 'The Joseon Magician' című filmben.

Az „Imaginary Cat” novemberben kerül adásba.

Mi a véleménye a színésznőt ért kritikákról? Rendben van, ha apád nevét használod munkához? Más színésznőnek kellett volna adni? Ha igen, kit lát a szerepben?