Oh Yeon Seo színésznő megkérdezte a rajongóit, hogyan vélekedtek az MBC tévéműsor „We Got Married, 4. évad” megtekintése kapcsán.

Oh Yeon Seo ezt írta Me2Day-jén szeptember 15-én: „Láttad, hogy összeházasodtunk? Köszönet minden rajongónak, aki eljött az énekes rendezvényre. Szeretlek – és feltöltött egy képet.

Az Oh Yeon Seo feltöltött képen hullámos frizura volt, és megmutatta nőies képét. A sminkje színes volt, és megmutatta éles arcvonásait, amelyek aztán szexi bájait is megmutatták.Oh Yeon Seo 15-én jelent meg a We Got Married című műsorban, mint a 3. hamis házaspár, Lee Joonnal. Mindketten felfedték egymásnak, hogy ők egymás ideális típusai, és nagy érdeklődést mutattak egymás iránt.

Ebben az epizódban Oh Yeon Seo és Lee Joon becenevet próbáltak választani egymásnak, és felfedték valódi nevüket. Elárulta, hogy az igazi neve Oh Haet Nim, Lee Joon pedig kijelentette: „Ez egy szép név”, ami a rózsaszín fényüket mutatta.

Időközben Oh Yeon Seo befejezte a KBS 2TV „My Husband Got a Family” című műsorának forgatását, és új menyasszony lett a „We Got Married” című műsorban, és házaspár lesz az MBLAQ-s Lee Joonnal.