Ha hallasz egy koreai férfit, akit „um chin ah” néven emlegetnek, az azt jelenti, hogy ő az a fajta srác, akivel anyád örülne, ha randiznál.

Jóképű, okos, és valószínűleg sikeres lesz. Ő tényleg az a fajta srác, akihez anyukád hozzá akar menni.

Mivel ezek a tulajdonságok a 17 éves színészre, Yeo Jin Goóra a való életben is illenek, természetes, hogy a következő drámájában, a Narancslekvárban egy um chin ah-t fog játszani.Karakterének, Jung Jae-nek minden készen áll, de sajnos nem annyira érdeklik az olyan lányok, akikkel általában találkozik. Jung Jae végül beleszeret egy lányba, egy Baek Ma Ri nevű átigazolási diákba, akit az AOA-s Seol Hyun alakít. Csak Ma Ri nem egészen ember. Ő egy vámpírlány. És ez bonyolítja a dolgokat.

Az „Orange Marmalade” gyakorlatilag nem Yeo Jin Goo első románca, de ez az első olyan románc, amelyben nem egy másik színész fiatalabb verziójaként játszik.

Összeházasodott, sőt feleségül vette egyetlen igaz szerelmét a „The Moon Embracing The Sun” című filmben, de akkor még csak a fiatal Kim Soo Hyunt alakította. Szerette és meg akarta védeni Kim So Hyunt is a Missing You-ban, de akkor a fiatal Park Yoo Chunt játszotta.

Ezúttal csak a romantika az övé, és a színész izgatottan várja, hogy megremegjen a szíve.

„A forgatás során izgatott voltam, hogy megmutassam, mire készültem eddig” – mondta Yeo Jin Goo az enewsworldnek. 'Alig várom, hogy hosszú idő óta először játszhassak el egy szívmelengető románcot.'

Az 'Orange Marmalade'-ben nemcsak beleszeret, hanem szembe kell néznie a természetfeletti lénnyel való kapcsolat során felmerülő kihívásokkal is. Az um chin ah tulajdonságai ellenére Ma Ri vámpír szülei nem biztos, hogy helyeselnék, ha valakivel randevúzna, aki még él.

A színész mindössze 8 évesen debütált, és feltűnt a „Szomorú film” című filmben, majd az „Óriás” című drámában.

Yeo Jin Goo romantikus hangulatban kezdte el forgatni az „Orange Marmalade”-t. Mivel a forgatás első napja a Fehér napon zajlott, amelyen a férfiak hagyományosan ajándékoznak nőket Koreában, Yeo készen állt arra, hogy elkápráztassa munkatársait. Átadta a Narancslekvárban szereplő nőket, és néhány csokoládét készített a dráma nevével.

A drámát májusban mutatják be.