Különbözőket mutattunk be X-Men: Az eljövendő múlt napjai spoilerek, és ezúttal Nicholas Hoult újabb izgalmas híreket árul el kedvenc Marvel-filmedről. Eltekintve attól, hogy az új franchise-ról beszélünk X-Men , a 'Jack, az óriásölő' sztárja a kulisszák mögé is bekalauzol minket, miközben megbeszéli, hogyan készült a filmre – a súlygyarapodástól a hosszú órákig tartó sminkig.

A 24 éves színész határozottan hosszú utat tett meg – az ígéretes gyereksztárból Egy fiúról egy képernyő szívtipróhoz Meleg testek . A brit sztár most visszatér a mutáns szuperhősfilm új részében.

Ryan Lambie, a Den of Geek munkatársa csatlakozik más sajtó munkatársaihoz egy csoportos interjúban Nicholas Houlttal. Itt van néhány X-Men: Az eljövendő múlt napjai spoilerek, amelyeket maga a Fenevad fed fel:Lambie: A vadállat karaktere kicsit emberibbnek tűnik, mint az előző filmben volt, igaz?

Hoult: A Beast megjelenése más, igen. Ezúttal egy másik sminkcsapatról van szó, és Bryan egy kicsit mást akart. Még csak pár napja vagyok benne, de jó, hogy két nagyon különböző karaktert játszhatok.

Lambie: Mennyi ideig tart a smink elkészítése?

Hoult: Körülbelül 3-½ óra. Csak beszélgetünk, én és a sminkes srácok. Ott ülünk, beszélgetünk és zenét hallgatunk.

Lambie: Hogyan készültél a fizikai jelenetekre?

Hoult: Ledobtam egy súlyt Mad Max [Fury Road] szóval tényleg sovány voltam. Szóval sokat ettem, aztán amikor a Szörnyeteg jelmezben vagy, az egy kicsit korlátozza a mozgásodat. Tehát edzened kell ahhoz, hogy elég erős legyél ahhoz, hogy mozogj ebben. Ettől eltekintve volt egy zseniális kaszkadőr tornászom, akitől nagyon klasszul nézek ki.

Lambie: Volt kapcsolatod a képregényekkel, mielőtt a fedélzetre kerültél? Álmodtál a Beast eljátszásáról?

Hoult: Úgy nőttem fel, hogy néztem a X-Men rajzfilm. És Beast mindig is a kedvenc karakterem volt, szóval igen, zseniális volt, hogy megkaptam a lehetőséget, hogy eljátsszam őt. Szerencsém volt az első alkalommal, de visszatérni Bryan rendezésével is – nagyon jól kijövök vele, és egyszerűen imádja X-Men univerzum, igazán törődik vele, és van néhány nagyszerű ötlete.

Remélem, tetszett a Nicholas Hoult-tal készített rövid interjú. Továbbra is frissítjük minden mutáns rajongót további információkkal X-Men: Az eljövendő múlt napjai spoilerek.