A Shield legyőzi az evolúciót egy Holds Barred kiesési mérkőzésen

A mérkőzés a várakozásoknak megfelelően teljes verekedés volt. Abban a percben, ahogy elkezdődött, a küzdelem már a közönség részlegére húzódott, és a kamerák olyanok voltak, mint amerre fúj a szél.

Végül a hat szupersztárnak tartott egy másodpercet, hogy levegőt vegyen, miközben mindkét fél a ring másik oldalán helyezkedett el. Volt itt egy rövid pillanat a stratégiai játszmákban – szinte a sakkhoz lehetne hasonlítani, ha a sakkot úgy játszanák, hogy olyan keményen ostorozza az ellenfelet, amennyire csak tudja.Mindegyik harcos be- és kiszállt a harcból, miután ellenfelei erős ütések érte. Végül Reigns visszatért, és egy Superman Punch-al szögezte le Ortont a lépcsőn, de az Evolutionnak sikerült ismét letennie.

Batista volt az első, aki elment, miután megengedte Rollinsnak, hogy megszökjön egy Batista bomba elől, és Reigns a jövő hétre lándzsázta. Rollins majdnem a következő volt Orton RKO-ja után, de Reigns ismét megmentette partnerét. A Viper ezután ment, és a Dirty Deeds kivitte Ambrose-ból egy acélszékre.

Batista és Orton azonban nem távoztak csendben. Orton a játékhoz csúsztatta a kalapácsot, amit Triple H használt Ambrose lámpáinak leoltására. Amikor Reigns-szel is meg akarta tenni ugyanezt, elfordította a figyelmét Rollinsról, aki lejött a felső kötélről, térddel a The Game fejéhez. Egy másodperccel később Reigns kitört a kanyarból egy másik lándzsával, hogy megdörzsölje a Triple H-t, és lássa, hogy a The Shield tiszta ütést ért el az Evolutionon.

John Cena def. Bray Wyatt egy utolsó ember elleni meccsen

Miután Wyatt mind magát, mind a Cenation vezetőjét átrohanták a gyűrű melletti sorompón, ezek az elkeseredett riválisok kiharcoltak a tömegbe, fel a bejárati rámpán, és a nyomukban pirotechnikai eszközöket lőttek ki, miközben összecsaptak a műszaki területen. Végül Cena megütötte Wyattet egy Attitude Adjustment-tel, aminek következtében az 1000 igazság embere átesett egy berendezésházon. Aztán a hihetetlen ereje demonstrációja során Cena egy másik hatalmas ügyet tolt a megsemmisült esetre, ahol Wyatt hason feküdt, eltemette a The Eater of Worlds-t egy 10-es számért, és vitathatatlanul Cenanak az egyik legkeményebben kiharcolt győzelmét adta karrierje során.

Divas Champion Paige def. Alice Fox

A levonások kereskedése után a ravasz Róka úgy tűnt, a győzelem küszöbén áll, kihasználva méretbeli előnyét, hogy megkerülje a brit származású szépséget. De a bajnok szokásává tette, hogy legyőzze a nagyobb ellenfeleket és a hatalmas esélyeket. Ahogy úgy tűnt, Alicia közeledik a gyilkossághoz, Paige Fox ellen fordította az asztalokat, csapdába esett ellenfelét a Scorpion Crosslockban.

Daniel Bryan nem hajlandó lemondani a WWE nehézsúlyú világbajnoki címéről a Payback alkalmával

Stephanie McMahon vidáman bemutatta Bryant és Brie-t a WWE Universe-ben Chicagóban, a beküldési szakember karrierje legnagyobb döntése előtt állt. A Bryan, Brie és Stephanie közötti idõszak után a WWE egyik fõ tulajdonosa döntést követelt.

De ekkor Brie belépett – és feljebb lépett. Miközben Bryan azon gondolkodott, hogy átadja címét, Brie Stephanie arcába állt, és önzetlenül kilépett a WWE-ből. És a gyönyörű 'Total Divas' sztár nem állt meg itt. Gonoszul arcul csapta egykori főnökét, mielőtt „IGEN”-re utasította a chicagói szurkolókat! énekeljen férjével – és uralkodó bajnokával –, miközben Stephanie szó szerint kiszaladt az arénából.

Interkontinentális bajnok Bad News Barrett def. Rob Van Dam

Az abszolút brutális találkozó csúcsán, amely a ringen belül és kívül is elhúzódott, és minden pont a kettő között zajlott, miközben mindkét harcos minden fegyvert szabadjára engedett lenyűgöző arzenáljában. Miután RVD kihagyta a Five Star Frog Splash-t, Barrett kihagyta az RVD-t, és véletlenül beletört a karjába az acél gyűrűoszlopba.

Ennek ellenére a kudarc ellenére a kemény címvédőnek sikerült feltennie a térdét, hogy szembeszálljon első számú versenyzője hasított lábú Moonsult kísérletével – ezzel előkészítve az utat, hogy befejezze az RVD-t a pusztító Bad News Bull Hammerrel.

Kofi Kingston vs Bo Dallas verseny nélkül ért véget, miután Kane megtámadta a Vadmacskát

Bo Dallas eközben talán nem aratta első győzelmét a WWE pay-per-view-n, de a WWE Paybacknél mégis nyilatkozott. Kane Kofi elleni támadását követően Dallas megfogta a lerobbant amerikai, Intercontinental és WWE Tag Team bajnok kezét, és megvigasztalta, hogy vissza fog térni, jobban, mint valaha, amíg ő – és a WWE Univerzum minden tagja – Bo. -Hazudik.

Rusev def. Nagy E

Rusev lenyűgözte Lanát azzal, hogy nagy E-vel szemben alkalmazta jellegzetes kicsapó lépését. A korábbi WWE interkontinentális bajnok, hasonlóan minden más szupersztárhoz, aki szembesült a haragjával, kénytelen volt a világgal figyelni.

A Big E-n való átszántás után – mi lesz a következő bolgár Brute számára?

RybAxel def. Cody Rhodes & Goldust

A Paybacknél ez az emelkedés küszöbön állónak tűnt. A testvérek erősnek tűntek, és jól dolgoztak együtt. Erőfeszítésük azonban elveszett, amikor RybAxel Goldust célba vette. Úgy tűnt, a két férfi elhatározta, hogy nem engedi, hogy a Bizarr beillessze testvérét. Miután végre megtette, Cody sértődöttsége könyörtelennek tűnt. Egészen addig, amíg Ryback el nem kapta a levegőben, és egyenlített a Shell Shockeddel. Az összecsapás után egy nyilvánvalóan összezavarodott Cody a mikrofonhoz lépett, és azt mondta Goldustnak, mielőtt elment: 'Testvér a testvérnek, neked jobb csapattársra van szükséged, mint én.'

Az Egyesült Államok bajnoka, Sheamus def. Cesaro

Úgy tűnt, a The Celtic Warrior elkeseredett, amikor felkapaszkodott a második csavarhúzóra, és egymás után háromszor térdre ejtette ellenfelét. Amikor Cesaro felépült ebből – és kiszállt egy lóherelevél-kísérletből – Sheamus úgy tűnt, hirtelen rájött, hogy a nyers erő nem fogja legyőzni ezt a fickót.

Míg Cesaro tovább ásott az arzenáljában – kitörve a ritkán látott Alpamare Waterslide-t és egy Cesaro Swinget annyi fordulattal, hogy félig-meddig azt vártad, hogy Sheamus felhány egy korsót a ring közepén –, a kelta harcos a nyitásra várt. Abban a pillanatban találta meg, amikor Cesaro kiengedte őt a Swingből, amikor felgöngyölte a kihívót egy gyors 1-2-3-ra – ez váratlan, de hatékony befejezése a televíziós rablásnak.

El Torito def. Hornswoggle (Hair vs. Mask Match)

A Los Matadores és a 3 MB egy sor magasröptű, kötelek feletti merüléssel semlegesítette egymást, így a két pint méretű verekedő maga küzdött meg. Hornswoggle kis híján megnyerte a csatát egy bomba után, de ehelyett megpróbálta letépni a bika maszkját. Szerencsétlenségére Torito csalimaszkot viselt (vagy ez volt a bika igazi arca?), és a figyelemelterelést arra használta, hogy megszerezze a győzelemért védjegyének számító lökést, és Hornswoggle-t a fodrászszékbe kényszerítette.

Torito megmutatta hajformázó képességeit, ollóval, elektromos nyírógéppel és borotvával leengedte ellensége fülét. Bár Hornswoggle tincsei visszanőhetnek, a zsúfolásig megtelt Allstate Arena előtti fejét borotválják, és az apró, 3 MB-os tag kétszer is meggondolja, mielőtt újra összegabalyodik az El Toritóval.