Az új jelentések megerősítették, hogy a „Wreck-It Ralph 2” határozottan megtörténik. A weben jelenleg a folytatás megjelenési dátumáról, a szereplőkről és a cselekményről szóló pletykák találgatásai vannak.

A Screen Rant szerint Rich Moore rendező és az animációt készítő stúdió már elkezdte dobálni a második film ötleteit, közvetlenül azután, hogy a Wreck-It Ralph 2012-ben debütált a képernyőn.

Egy másik, a Moviehole-nak adott interjúban John C. Reilly (aki Ralph hangját adja) és Sarah Silverman (Vanellope von Schweetz hangja) megerősítette, hogy a 'Wreck-It Ralph 2' készül.„Nem gyártanák [azt az egészet], ha [Disneynek] nem lennének tervei más [Wreck-it Ralph] történetekkel” – osztotta meg viccesen Reilly.

Míg Moore ezt mondta:

„A tegnap esti vacsoránál már a „Wreck-It Ralph” folytatásáról beszélgettünk. Tehát arról beszélünk, hogy mit tehetnének? Milyen dolgok történhetnek? Ki lehet benne?''

Természetesen a rajongók azért lobbiznak, hogy kedvenc Mariojuk bekerüljön a következő filmbe. Csakúgy, mint ahogy Sonic, a sündisznó, Zangief és Bowser eljutott az első filmig, a rajongók már azt várják, hogy Mario játsszon egy jelentős (vagy akár egy cameo-) szerepet a 'Wreck-It Ralph 2'-ben.

És ezt Moore minden bizonnyal figyelembe vette. Moviehole-interjújában Moore megemlítette, hogy nem tudták bevonni a videojáték-szupersztárt a Wreck-It Ralph-ba, mert 'nem találtam hova menni'. Ez ellentétes volt a közhiedelemmel A Nintendo megtagadta tőlük a karakter használati jogát.

A 'Wreck-It Ralph 2' megjelenési dátumát nem erősítették meg hivatalosan, de úgy tűnik, hogy a folytatás mindenképpen indulni fog. A rajongók 2015-ös megjelenési dátumot tippelnek, de ez lehetetlen lenne, mivel még nem érkezett hír a forgatásról.

Maradjon velünk a 'Wreck-It Ralph 2' további megjelenési dátumáért, valamint a pletykák szereplőiért és forgatókönyveiért itt a KdramaStarson!