Kiderültek a Witcher 3 PC rendszerkövetelményei! Mi kell ahhoz, hogy 1080p max beállítások mellett 60 képkocka/mp sebességgel játszhass ezzel a játékkal?

Nemrég vettél egy GTX 980-at? Nos, úgy tűnik, hogy a játék Witcher 3 PC-s verziója csatlakozik azon játékok listájához, amelyeket egy GTX 980 nem tud 60 képkocka/mp sebességgel futni 1080p-n max beállítások mellett.

A Cyberland szerint a jelenlegi állapotban a Witcher 3 PC-verzió 35-45 képkocka/másodperc sebességgel fut 1080p max beállítások mellett, 8x MSAA-val. Továbbra is azt mondták, hogy a játékot tovább optimalizálják, hogy a játékosok 60 fps+ sebességet kapjanak, de az Anti-Aliasing opciókat le kell utasítani.Ettől eltekintve, a weboldal motorozási válsága felfedte, hogy a Witcher 3 720p-vel fog futni 30 FPS-en Xbox One-on és 900p-n 30 FPS-en PS4-en.

A Cyberland azt is kijelentette, hogy ha a Witcher 3 PS4/Xbox One verzióit összehasonlítjuk a játék PC-s verziójával, akkor a konzolos verziók a grafikus beállítások „alacsony” verzióján vannak, ami nagyjából a Witcher 2 grafikus szintjére teszi.

Ez azt jelenti, hogy a Witcher 3 PC-s verzió nagyon megerőltető, és a játékosoknak több GPU-konfigurációt kell futtatniuk ahhoz, hogy a Witcher 3 PC-t 1080p-s maximális beállításokon fussanak, és továbbra is 60 képkocka/mp-es sebességet kapjanak.

Mit gondolsz? A PC-játékosoknak kettős grafikus kártyát kell használniuk a maximális teljesítmény eléréséhez és 60 fps-hez a Witcher 3-hoz, vagy a CD Projekt RED orvosolja ezt? Hallgassa meg az alábbi megjegyzésekben!