Joo Sang Wook és Kim Sun Ah mindketten azt fontolgatják, hogy szerepet kapjanak a hamarosan megjelenő „Maszked Nyomozó” című drámában. Karaktereik egyaránt szenvedélyesen keresik az igazságot, de nagyon különböző módokat találnak ennek elérésére. És egyikük jelmezt fog viselni ehhez.

Joo Sang Wook Ha Dae Chult, egy ambiciózus ügyészt alakítja. Ha Dae Chul hivatali időben követi a törvény betűjét, de álruhát ölt a bűnözés elleni küzdelemhez, amikor az a szokásos jogi beavatkozásnál többet igényel. Ha éli ezt a szövevényes kettős életet, mert frusztrálja, hogy mennyi bűnöző csúszik át a törvény kezén. Hogy mi az álcája, és hogy lesznek-e szuperképességei vagy Batman-stílusú játékok, azt egyelőre nem árulták el. Ez egy maszk vagy egy tetőtől-talpig érő jelmez? Lesz-e köpeny? Lesznek neki bûnüldözési gizmói? Egyelőre nincs hír arról, hogy a „Maszkos nyomozó” vígjáték vagy melodráma lesz-e, bár az az elképzelés, hogy valaki köpenyben küzd a bűnözés ellen, meglehetősen vicces.

Jo Sang Wook utolsó két szerepe komikus volt. Legutóbb plasztikai sebészt alakított a 'Szépség születése' című filmben társszereplő Han Ye Seul-lal. Előtte sikeres elvált üzletembert alakított a Ravasz egyedülálló hölgyben. Társa Lee Min Jung volt.Ha mégis úgy dönt, hogy elvállalja a szerepet, Kim Sun Ah fogja alakítani Yoo Min Hee-t, a főbűnözési osztály nyomozóosztályának főnökét. Yoo Min Hee ugyanúgy szenvedélyesen elkapja a rosszfiúkat, de inkább munkaidőben fogja el őket. Nincsenek köpenyek és maszkok a szekrényében.

Ez a rész Kim Sun Ah visszatérő szerepének tekinthető, aki azóta nem szerepelt k-drámában, hogy a 2012-es „I Do, I Do” című drámában a terhes cipő vezetőjét alakította. A 39 éves színésznő 2013-ban feltűnt a Competition of Roses című kínai drámában, és egy bosszúállásra késztetett nőt alakított a The Five című filmben. Legismertebb szerepe az 'A nő illata' című filmben, valamint a Hyun Bin ágyba ágyazó cukrásznőjének alakítása a 'My Lovely Kim Sam Soon' című klasszikus k-drámában.

Jeon San, aki a „Ruby Ring”-et rendezte, a „Maszked Nyomozót” fogja rendezni. A forgatókönyvet Choi Jin Won írja, aki a Big Man című melodrámát írta. A szerda-csütörtök közötti dráma várhatóan májusban kerül adásba.