Miután Cris Cyborg világossá tette, hogy a nyolcszögben szeretne találkozni Ronda Rousey-val, sokan kíváncsiak voltak, hogyan reagálna Rousey Cyborg szóválasztására.

Az UFC kissúlyú bajnoka múlt kedden a brazil Rio de Janeiróban beszélt a brazil médiával. A médiatárgyalások során Rousey visszaszólt Cyborgnak, mondván, hogy felmentést kért az UFC-vel kötött szerződéséből, hogy megakadályozza magát abban, hogy véletlenszerű drogteszteknek vetődjön alá.

Rousey azt mondta: „Megküzdeni fogok vele, de 24 órával a versenyen kívüli drogteszt bejelentése után kérte, hogy engedjék el az UFC-től. Szerződésem van az UFC-vel, nem mehetek el. Bármikor visszajöhet, amikor akar, itt vagyok.Cyborg a 135 fontra való átállást követően debütál a súlyzónában, és ez még idén megtörténik.

Rousey azt mondta: „Verekedett, régen volt, és most ötször esett ki egy meccsen. És tényleg, hogy őszinte legyek, nem igazán nyűgözött le a tényleges képességei. Csak az erejéből merít.

Így folytatta: „Ha emlékszel, amikor Ginával (Carano) harcolt, két különböző alkalommal rángatta a lovaglásba. Ezek nagyon súlyos technikai hibák. A hibák, amelyeket technikailag elkövet, teljesen szörnyűek és alapvetőek. Az egyetlen ok, amiért megússza, az az ereje, és az emberek nem veszik észre, milyen erős is vagyok valójában. Kérdezd meg a lányokat, hogy harcoltam. Nem erre számítottak. Mert nem úgy nézek ki, ez nem jelenti azt, hogy nincs meg.

„Nincs érzése az ütéseiben, lökdösi az ütéseit. Egyetlen ütéssel nem tudja kiütni az embereket, egyszerűen túlterheli őket” – tette hozzá. „Az én tempóm, senki sem tud túltenni rajtam. És ahogy a földön van, az teljesen szörnyű. És a távolsága teljesen szörnyű. Neki csak a tempója és az ereje van, nekem pedig tempóm, pontosságom és erőm.

Ezek erős szavak a legkeresettebb női MMA Fightertől. Valójában Rousey meg tudja választani, hogy kivel és mikor akar harcolni, de valószínűleg Cyborg nem szerepel a listán.