Lee Dong Wook drámáját követően a tvN újabb videót dobott be, amely Wi Ha Joon összetett, de rugalmas alakítását mutatja be „Bad and Crazy” karakterével!

Wi Ha Joon karaktertranszformációja sokakat lenyűgöz

A klipben erős karizmát áraszt őrült viselkedésével Wi Ha Joon, aki arról álmodik, hogy a 21. század hősévé váljon. K (Wi Ha Joon) jellegzetes sisakját és lovasfelszerelését viselve gyorsan megjelenik egy liftben Ryu Soo Yeollal (Lee Dong Wook), akit gúnyolódni próbál, miután megmentette a csapdából.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A tvN drama hivatalos fiókja (@tvn_drama) által megosztott bejegyzésK őrültsége fokozódik, amikor a kisboltban találkozik két gengsztertaggal, akiknek csak szúnyogháló volt a kezében, mint elsődleges fegyvere ellenük.

A következő jelenetben Ryu Soo Yeol megkérdezte: 'Ki vagy?' K pedig huncut mosollyal válaszolt, és azt mondta: „Én vagyok ennek a nemzedéknek az utolsó hőse”, fokozva az érdeklődést a jövő karaktere iránt.

Az utolsó jelenetben Wi Ha Joon kimondta: „Tartsd a szemed!”, és a színész hirtelen egy kacsintással fejezte be az előzetest.

Lee Dong Wook és Wi Ha Joon – Bad and Crazy Still(Fotó: iQIYI Instagramja)
Lee Dong Wook és Wi Ha Joon – Bad and Crazy Still

A 15 másodperces előzetesben Wi Ha Joon nagy átalakulást hajtott végre, ami nagy horderejű színészi alakítását bizonyítja.

A korábban novemberben közzétett karakterplakáton kívül a 'Squid Game' sztárjának robbanékony ereje, amely K őrült személyiségét lenyomja, még inkább kíváncsivá teszi a nézőket a tvN 'Bad and Crazy' című műsorában való jövőbeli szereplésére.

Lee Dong Wook és Wi Ha Joon a képregény, mégis „Bad and Crazy” duó

A dráma egyik tisztségviselője az új, feltörekvő képregénypárost, Lee Dong Wook-ot és Wi Ha Joont mutatja be. Kettejüktől eltérő szórakozást várnak, ahogy történeteik és karaktereik fejlődnek a sorozatban.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Wi Ha Joon csatlakozik Park Seo Joonhoz és Han So Hee-hez a 'K Project' + Drama-ban, és 2022 januárjában indul a forgatás

Wi Ha Joon és Lee Dong Wook a Bad and Crazy New Drama Still-ben(Fotó: tvN Instagram)

Azt mondták, Wi Ha Joon szellemes játéka fokozza a dráma teljességét és szórakoztatását. Ugyanúgy, mint Lee Dong Wookkal, aki ismét rossz nyomozóként mutatja meg humoros oldalát.

A tvN újabb „Bad and Crazy” állóképet mutatott be, amelyeken Wi Ha Joon és Lee Dong Wook humoros tandemje látható, akik a parkban élvezik az éjszakai életet. Kontrasztos személyiségük a darabban csábítja a nézőket, hogy nézzék őket a főműsoridőben.

Wi Ha Joon és Lee Dong Wook a Bad and Crazy New Drama Still-ben(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

A „Bad and Crazy” december 17-én, 22:40-kor (KST) kezdődik a tvN-n. Rendszeres adása minden pénteken és szombaton lesz.

HA HIÁNYOLTÁL: Lee Dong Wook dualitást mutat be hustlerként és nyomozóként az új „Bad and Crazy” karakteres kedvcsinálóban

Izgatottan várod Wi Ha Joon és Lee Dong Wook közelgő akciódrámáját, a „Bad and Crazy”-t? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.