Whitney Port szombaton feleségül vette Tim Rosenmannt a kaliforniai Palm Springsben.

A 'Hill' sztárja két év udvarlás után, november 7-én feleségül veszi vőlegényét. A menyasszony egy egyedi készítésű esküvői ruhát viselt, amelyet Ashi Couture tervezett, amikor a pár kicserélte Tacori eljegyzési gyűrűit. A pár romantikusan házasodott össze naplementekor, és nagyon szerelmesnek tűntek, amikor fogadalmat váltottak Xpose .

Whitney Port feleségül vette Tim Rosenmannt– Napnyugtakor házasodtak össze, és olyan romantikus volt! – mesélte egy forrás ÉS! hírek . – Nagyon szerelmesnek tűntek, amikor fogadalmat tettek. Whitney nagyon boldog” – tette hozzá a forrás.

A 30 éves sztár New Yorkban ismerkedett meg Rosenmannal, miközben forgatott az MTV The City című valóságsorozatához. Rosenmann, a sorozat társult producere barátja volt a színésznőnek, aki 2008 és 2010 között romantikus kapcsolatban élt Az eltemetett élet című Ben Nemtinnel.

Port és Rosenmann érzelmileg kötődtek egymáshoz 2011 júniusa körül, miután Port szakított Nemtinnel. Port azt mondta, hogy ő volt az, aki először fordult Rosenmannhoz, mivel ő nem az a fajta ember, aki átlépné a szakmai kapcsolatok határait. Elárulta, hogy egyik vagy másik okból felhívta a telefonszámán, csak azért, hogy kapcsolatba lépjen vele.

Whitney Port először Tim Rosenmannhoz fordult

„Határozottan én tettem meg az első lépést” – emlékezett vissza Port a Daily Mailnek adott interjújában. „Megkaptam a telefonszámát, és kitaláltam valami kifogást, hogy miért kell elérnem őt valamiért... valahogy úgy éreztem, hogy soha nem fogja kipróbálni velem. Nem félénk, de tudom, hogy a lányokkal folytatott múltjában nehezen tudta megtenni az első lépést” – tette hozzá.

A pár 2012-ben kezdett randevúzni, és alig két év alatt eljegyezték egymást. Szerelmi életük egy nagyszerű esküvő után új kezdetet nyitott.