Nem telt el olyan sok idő, hogy a TheWorse kiadja az utolsó Watch Dogs Modot! A Guru3d fórumon írt blogbejegyzésében ezt mondta:

'Ez lesz az utolsó verzió. Lehet, hogy később lesznek frissítések, de holnap megyek 2 hétre nyaralni. Remélem, élvezni fogja a játékot!

Most már két verzió is letölthető: a MaLDo textúrájú és a nem. A MaLDo Texture magában foglalja a Crysis 2 modder MaLDo és VAA által kifejlesztett Ultra textúrák javítását.A telepítéshez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kivonat a tapasz.zsír és patch.dat fájlok;
 • Húzza őket a data_win64 mappa, (Példa: D:SteamSteamAppscommonWatch_Dogsdata_win64);
 • Szükség esetén felülírja a fájlokat;
 • Játék.

Ui.: NEM szükséges törölni a GamerProfile.xml fájlt.

Ha nem a 0.97-es verziót használja, itt van néhány telepítési utasítás a 0.8-as verzióhoz:

 1. Töltse le a fájlt, és bontsa ki a rar fájlt a kívánt mappába.
 2. Nyissa meg a WDT_Data/config/WDTConfig.cfg fájlban található konfigurációs fájlt.
 3. Helyezze el a Game_Path-jét Például Game_Path=C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonWatch_Dogs
 4. Mentse el a fájlt, és nyissa meg az exe eszközt: WDTooL.exe
 5. Válassza ki a beállításokat, és nyomja meg a pipa gombot a módosítások alkalmazásához
 6. Ha valami elakad, nyomja meg a középső gombot a beállítások visszaállításához
 7. Ha minden rendben van, egy path.dat fájl jön létre a data_win64 mappában
 8. Élvezd a játékot

Azok számára, akik még mindig nem ismerik ezt a modot, ezt a verziót az E3 2012 grafika ihlette, amely valójában a játék PC-beépítésében van elrejtve. Most a TheWorse modder feloldotta őket, nagy reményekkel, hogy hamarosan teljesen helyreállítják a nyílt világú akció-kaland videojáték ünnepelt megjelenését.

Első eset: Eső és tükröződés (most az eső jobban reagál a fényre)

A TheWorse az esőkezelés több szempontját is módosította, de ennek megfelelően Extrém Tech Véleménye szerint a legszembetűnőbb javulás a tükröződések javításának módja. Nézze meg a különbséget lent. Az első képen az alapértelmezett kijelző látható, míg az utóbbi módosítva:

Második eset: Fény és árnyék (Változások a világítási rendszerben)

A virágzási szintek beállításával a TheWorse tisztább árnyékhatást hozott létre. A szétszórtabb mintázatnak köszönhetően az elemek fókuszáltabbnak és határozottabbnak tűnnek.

Figyeld meg, hogyan érinti a fény a fákat. Idézésre Extrém Tech 's megfigyelései szerint: 'Nem látunk ugyanazt a kemény határvonalat a megvilágított és a sötétebb területek között.'

A TheWorse által végrehajtott változtatások teljes listáját bemutatja DSOG beleértve a választható 3 fő kamerát (közeli, normál, távol), egy zsúfoltabb utcát (a civilek sűrűsége változik) és a akadozó fejlesztéseket.

Mit szól ehhez a felfedezéshez a Ubisoft? PC játékos idézte a fejlesztő szóvivőjének a Watch Dogs weboldalán közzétett nyilatkozatát: „A PC-s verzió valóban tartalmaz néhány régi, használaton kívüli renderelési beállítást, amelyeket különféle okok miatt deaktiváltak, beleértve a vizuális hűségre, a stabilitásra, a teljesítményre és az általános játékmenetre gyakorolt ​​lehetséges hatásokat. minőség.'

Tovább hangsúlyozta a látvány javításának hátrányait: „A modderek általában kreatív és szenvedélyes játékosok, és bár nagyra értékeljük a lelkesedésüket, a szóban forgó mod (amely a régi beállításokat használja) szubjektív módon javítja a játék vizuális hűségét bizonyos helyzetekben, de azt is. különféle negatív hatásai lehetnek. Ezek a teljesítményproblémáktól a játékmenet értékeléséhez szükséges környezet olvasásának nehézségén át a játék kevésbé élvezhetővé vagy akár instabillá tételéig terjedhetnek.

Extrém Tech egy diagramot mutattak be az oldalukon, amely bemutatja, hogy a módosított verzió hogyan fogja jobban megütni a teljesítményt egy modern GPU-n a felháborító memóriaigénye miatt.

A végleges verzió teljes változásnaplóját itt találja: Guru3D

Hajlandó vagy kipróbálni a Watch Dogs modot? Hangzik el az alábbi megjegyzés rovatban!