A KBS 2TV új hétvégi drámája, a Jae-sang Lee által rendezett „I've been there” két posztert jelentetett meg, amelyeken Cheon Ho-jin, Cha Hwa-Yeon, Lee Min-jung, Lee Sang-Yeop, Oh Yoon-Ah és Lee láthatók. Cho-hee.

Az „Egyszer ott voltam” egy elragadó és szívmelengető dráma, amely a boldogság keresésének folyamatát mutatja be a szülők és a gyermekek válása körüli szakadékon és válságon keresztül.

A plakáton a Song család meleg hangulatú képe vonzza a nézők figyelmét. A Chun Ho-Jin által alakított Song Young-Dal és Cha Hwa-Yeon által alakított Jang Ok-Boon szülők drukkolnak a gyerekeiknek. Gyermekeik, az Oh Dae-Hwan által játszott Song Joon-Sun, az Oh Yoon-Ah által alakított Song Ga-Hee és a Lee Cho-Hee által játszott Song Da-Hee kontrasztos energiákkal jelentek meg.Egy másik plakáton a család a fejüknek dőlve látható összeráncolt arccal, mintha átéreznék szülei válásának súlyát. Ez felkelti a nézők kíváncsiságát, hogy mi történt a Song családdal, és mi lesz a Song családba bekerülni próbáló Lee Min-jung Lee Sang-Yeop-tal.

Eközben az „I've Been There Once” március 28-án kerül először adásba.