Az elsöprő erőhöz köthető Jang Na-ra, Lee Sang-Yoon, Lee Chung-Ah, Kwak Sun-Young, Pyo Ye-Jin és Shin Jae-Ha karaktervágásai felkeltik a netezők figyelmét. Ezek a poszterek az egyes szereplők történetét tárják fel a vakon túli szemükkel, felkeltve a kíváncsiságot a lepecsételt „Melo magániroda” iránt.

Ezekről a plakátokról egy este, amikor normális életet élt egy pár életéről álmodozva, Na Jung-Sun, akit Jang Na-Ra alakít, hirtelen titokzatos szöveget kap a férjéről, és úgy mutatta meg heves tekintetét, mintha átélné. egy vakfolt. Volt idő, amikor azt gondolta: „Én is erre gondoltam.

A „szerelmem elég különleges ahhoz, hogy pótolja a törött aranydarabot” kifejezés Na Jung-Sun zavaros érzéseire utal. Lee Sang-Yoon, aki Park Sung-Joon szerepét játssza, akinek kimondhatatlan titka van felesége, Na Jung-Sun előtt, hátat fordított a roló mögé, és így szólt: „Megkönnyebbültem, hogy a végén velem leszel. az életemből. Azok a napok, amelyekre minden nap gondolkoztam, olyan melegek voltak' – mondta, majd hozzátette: „Azt hiszem, szívszorító időt töltök azzal a mondattal, hogy „mindig arra gondoltam.Lee Chung-ah, aki Lee Hyun-A-t, a VIP-csapat vezető ászát alakítja, és mindenki mást megelőzve, magabiztos önmagával szélesre húzta a vakokat, és azt mondta: „Azt hittem, te ugyanaz a személy vagy. Hagyd abba, mielőtt visszafordíthatatlanná válik. Első pillantásra beharangozta a lányszerető karaktert. Kwak Sun-Young, aki munkája és gyermekgondozása miatt is meg akarja fogni a nyulat, a dolgozó anya bánatát aggodalommal teli szemekkel és a következő mondattal ábrázolja: „Ha itt hagyod, egy pillanat alatt el fog tűnni ez a sok kavicsos és kitartó idő. '

Kivételes előléptetésének köszönhetően először csatlakozott a VIP-csapathoz, az Onyuri Station Pyo Ye-Jin ideges pillantással azt mondta: „Biztos vagyok benne, hogy képesítésed van, és van valami. De ez az első esélyem. Nincs hova meghátrálni – mondta, és felhívta magára a figyelmet. Végül Shin Jae-Ha, mint Ma Sang-woo, aki úgy gondolja, hogy a VIP-csapathoz való csatlakozás az első kihívása, lehunyja a szemét és komolynak tűnik. – Ne aggódj. Biztos vagyok benne, hogy boldog leszek.

Az SBS új hétfői és keddi „VIP” című műsora október 28-án 22 órakor adja ki az első adást.