Hetekkel azután, hogy a Vincenzo szereplői utolsó meghajlásukat megtették, egyesek új projektekre kaptak ajánlatot, míg a többieket hivatalosan lefoglalták kis képernyőjük visszatérése és divatos képei miatt.

De lám. Kim Yeo Jin, amely a Vincenzo fanatikusok szinkronját az egyetlen 'Babel Queen'-nek minősítette, valóban sokkolt minket a legjobban.

Kim Yeo Jin a gonosz Choi Myung Hee szerepében a Vincenzo-ban

Nemrég a Vincenzo főszereplője Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin, Kwak Dong Yeon és Ok Taecyeon különböző divatmagazinokban szerepeltek.Arra azonban egy lélek sem számított, hogy nem más csatlakozik hozzájuk a fedélzeten, mint a sokoldalú színésznő, Kim Yeo Jin!

A Vincenzóban utáltuk a gonosz vezető ügyvédjét, Choi Myung Hee-t, akinek a ruházata gyakran táskás, a haja pedig állandóan kócos. Valójában Kim Yeo Jin feldühítette a közönséget, köszönhetően annak, hogy kiválóan alakította a gonoszt.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Song Joong Ki merésznek tűnik a GQ Korea és a History D&C Drops című új képén, különleges interjú

Kim Yeo Jin elkábította a Vogue Korea divatfotózásán

Kim Yeo Jin ügynöksége, a 935 Entertainment felfedte a színésznő felvételeit a Vogue Korea-val készített legújabb képéről.

És miután a rajongók látták Kim Yeo Jin lenyűgöző hölggyé válását, a fotók különféle benyomásokat keltettek az interneten.

A Twitterverse online felhasználói azt mondták, hogy Kim Yeo Jin nem úgy néz ki, mint a negyvenes éveiben járó, és húsz évvel fiatalabbnak tűnik.

Az In 935 Entertainment legújabb bejegyzése arról Naver blog fiók , megosztottak egy új fotósorozatot Kim Yeo Jinről. Az „Extracurricular” sztárról készült képek a Vogue Korea júniusi számában szerepelnek.

Kim Yeo Jin ez az első alkalom, hogy szerepel egy magazinban, miután évekig dolgozott a szórakoztatóiparban.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A @935entertainment által megosztott bejegyzés

De színésznői útja során kivívta a rajongók és a nézők tiszteletét kiváló alakításáért, szenvedélyéért és munka iránti elkötelezettségéért.

A rajongók már nagyon várják a közelgő projektjeit.

HA HIÁNYOLTÁL: Song Joong Ki újra találkozik Inzaghival a kulisszák mögötti beszélgetése során a Netflix-szel

Mit tud mondani Kim Yeo Jin festményéről a Vogue Korea számára? Ne felejtsd el megosztani velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins