Még azután is, hogy tavaly május 2-án a tvN legnépszerűbb sorozata, a Vincenzo végül bezárta a függönyt, a nézők és még a főszereplők sem tudnak továbblépni.Valójában az egyik szereplő nemrég részt vett egy interjúban, és elárulta, milyen volt azzal dolgozni, aki életet adott Vincenzo Cassanónak - Song Joong Ki.

Kim Young Woong(Fotó: Hírek1)

Kim Young Woong Fanboys a Vincenzo társszínész, Song Joong Ki miatt

Kim Young Woong, aki a Bye Bye Balloon vezérigazgatójaként, Park Seok Do szerepében szerepelt, május 11-én feltűnt az MBC Every1 „Video Star” című műsorában, és megosztott néhány történetet a jól fogadott drámában szerzett tapasztalatairól.

Kiemelte a „Nap leszármazottai” sztárjával szerzett munkatapasztalatait, és még dicsérte is, hogy ilyen profi színész.A Vincenzo színésze, Kim Young Woong elárulta, miért nem tud koncentrálni a színészkedésre Song Joong Ki előtt(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

Szerinte, 'Song Joong Ki nagyon jó a színészetben, és valóban nagyon jóképű.'

Bevallotta, hogy elfelejtette a sorait, mert elmerült Song Joong Ki látványvilágában és színészi játékában. – Volt, hogy elbűvölt a színészi játéka és a természetes, jóképű külseje, és el is felejtettem a soraimat.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A tvN drama hivatalos fiókja (@tvndrama.official) által megosztott bejegyzés

Miközben folytatta a megosztást, a műsorvezető és a műsor többi tagja is boldog volt Kim Young Woong színész gyönyörű és vicces beszámolóinak hallatán.

A Vincenzo színész azt mondta: 'Szerintem Song Joong Ki túl sok, mert annyira elvonja a figyelmet a forgatáson, és megtöri a lendületet.' amitől a műsorban mindenki nevetésben tört ki.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A tvN drama hivatalos fiókja (@tvndrama.official) által megosztott bejegyzés

Kim Young Woog karaktere antagonistaként indult, de a történet előrehaladtával hatalmas karakterfejlődésen ment keresztül. Komikus és szórakoztató aurája minden jelenetet érdemes volt megnézni, a többi szereplővel együtt.

OLVASSA MÉG: 'Vincenzo' szereplő Flexek Soha nem látott fotók az Instagramon + Tekintse meg az utolsó kulisszák mögötti felvételt

Kim Young Woong szerint Song Joong Ki jó a reklámfilmek készítésében

Az 50 éves színész elismerően nyilatkozott Song Joong Ki-ről, amiért humoros és éles eszű volt a forgatásuk során. Mert gyorsan reagált a forgatáson végzett improvizált színészi alakításokra.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A tvN drama hivatalos fiókja (@tvndrama.official) által megosztott bejegyzés

Kim Young Woong kijelentette: – Annyira gyors, és képes minden ad-libre válaszolni.

Azt is elárulta, hogy az ikonikus jelenet, amelyben Park Seok Do meg akarta kérdezni Vincenzót, hívhatja-e hyungnak, egy ad-lib volt.

OLVASSA MÉG: Lim Chul Soo bemutatja imádnivaló kémiáját Song Joong Ki-vel a Vincenzo-ban

A vonal – Hívhatsz Hyungnak? Kim Young Woong improvizációja volt, de Song Joong Ki hibátlanul és humorosan válaszolt egy másik ad-lib mondással: – Hyung a lábam, mindjárt megütlek!

HA HIÁNYOLTÁL: Még több a Vincenzo-ból: Ismerje meg a Cassano Geumga család ikonikus tagjait

Hiányzik már a Cassano család? Melyek a kedvenc pillanataid a Vincenzo szereplői közül? Ne felejtsd el megosztani velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins