A megdöbbent és hitetlenkedő telefon képeket tartalmazott férjéről, Lee Tae Ohról a barátaikkal és egy ismeretlen nővel egy üdülőhelyen. A 'The World of The Married' második epizódjában Ji Sun Woo felfedezte, hogy legközelebbi barátai tudtak férje titkos viszonyáról. Elárulva és megbántva érezte magát. Aztán felismerte, hogy a fiatal hölgy Yeo Da Kyung, türelmes és gazdag üzletemberének lánya.

Az egész család részt vett Tae Oh partiján. Sun Woo messziről Da Kyungra meredt. Őarra gondolt, hogy megöli a férjét, de fia rájött, és felébredt a képzeletéből. Folytatta az ünneplést, és elkészítette a tortát Tae Oh-nak. Születésnapi beszédében Tae Oh elismerte minden vendégüket. Feleségének, Sun Woo-nak is köszönetet mondott az esemény megszervezéséért

Beszéde végén azt mondta neki, hogy „szeretlek”, és mindenki ujjongott. Sun Woo odalépett Tae Ohhoz középen, és megcsókolta. Da Kyung látta a házaspár gesztusát, és megfordult. Sun Woo rosszul érezte magát attól, ami egy nap alatt elromlott, ezért korán hazament, és Tae Oh-t a látogatókkal és fiukkal, Lee Joon Younggal hagyta.Amíg Sun Woo távol volt, ez lehetőséget adott Tae Oh-nak, hogy beszéljen Da Kyunggal. A kertben találkoztak, és Da Kyung ideges volt Tae Oh üzenete miatt a feleségének. Ugyanakkor kifejtette, hogy hamis akciókat végzett, hogy megmutassa az embereknek és Sun Woo-nak, hogy törődik vele. Da Kyung megfenyegette, hogy befejezi a házasságát, különben ő maga teszi meg. Tae Oh rávette Da Kyungot, hogy adjon neki időt. Kinyújtotta a kezét, és meghitt csókot adott Da Kyungnak.

A szobájába érve Sun Woo elvette a bőröndöt, és bepakolta Tae Oh összes ruháját. Azt tervezte, hogy Tae Oh-t elhagyja a házból. Sok minden eszébe jutott. Hirtelen Joon Young megérkezett Sul Myung Sookkal. Joon Young felment a szobájába és aludt.

Sun Woo szembesítette Myung Sook-ot Tae Oh titkos ügyével kapcsolatos tudásáról, és rákiáltott, amiért nem mondta el neki az igazat. Myung Sook bocsánatot kért, de hiába, távozásra késztette. Bement Joon Young szobájába, és eszébe jutott, hogy az apjával akarja tölteni baseballtáborát. Sun Woo zavartabbnak érezte magát, ha ki akarja-e rúgni Tae Oh-t a házból, vagy sem. Tae Oh késő este érkezett részegen, és egyenesen lefeküdt aludni.

Másnap reggel Sun Woo reggelit készített és üdvözölte Tae Oh-t. Nem említette, hogy tudott a viszonyáról. Hagyta, hogy fia élvezze az apjával végzett tevékenységet. Sun Woo dolgozni ment, míg Tae Oh elkísérte fiukat egy éjszakai baseballtáborba.

Később délután Sun Woo új pácienst fogadott a klinikáján, nem mást, mint férje szerelmét: Da Kyungot. Orvosi konzultációt kért. Sun Woo meglepődött, hogy találkozott vele, de úgy tett, mintha semmit sem tudna Da Kyung viszonyáról a férjével. Myung Sook látta, hogy Da Kyung bemegy Sun Woo klinikájára.

Da Kyung elmondta, hogy rosszul érzi magát, gyenge, nincs étvágya, és fáj a teste. Sun Woo vérmintát vett a fertőzések ellenőrzésére, és vizeletvizsgálatot kért tőle. Sun Woo megkérdezte Da Kyungot, hogy szexuálisan aktív-e, és lát-e valakit jelenleg. Da Kyung megerősítette, hogy kapcsolatban áll egy házas férfival. Sun Woo visszafogta magát, és folytatta a jegyzeteit. Da Kyung folytatta, hogy a férfi felesége nem tud kapcsolatukról.

Sun Woo felállt, és Da Kyung vizeletével végzett terhességi tesztet, és az pozitív lett. Döbbenten érezte magát. Mesélt Da Kyungnak a terhességéről. Da Kyung megdöbbent, és kiment egy nőgyógyászhoz beszélni. Myung Sook elment Sun Woo irodájába, és elmondta, hogy Da Kyung abortuszt kért.

Tae Oh és Joon Young visszatért a baseballtáborból. Sun Woo steaket főzött vacsorára, és boldogan beszélgetett a baseballról a családjával.

Másnap reggel Sun Woo Tae Oh-ra várt reggelire. Szembesítette vele a viszonyát, de ő csak tagadta, mígnem Myung Sook, a nőgyógyász fel nem vette a kapcsolatot Tae Oh-val, és közölte vele, hogy Da Kyung terhes.

Tae Oh elhagyta a házukat, és elmondta Sun Woo-nak, hogy sürgős dolguk van.