Holtan találták a VH1 sztárját és a Hit The Floor színésznőjét, Stephanie Moseleyt és férjét, Early Hayest. A jelentés szerint gyilkosság-öngyilkosság történt!

Szerint TMZ , Hayes amerikai idő szerint hétfő reggel lelőtte feleségét, Moseleyt Los Angeles-i lakásukban. Miután lelőtte feleségét, öngyilkos lett és lelőtte magát. A hírek szerint a pár veszekedett, és a szakítás folyamatában volt.

Az Entertainment Tonight jelentése szerint a rapper (Hayes) hűtlenséggel vádolta feleségét. A rapper valójában Floyd Mayweather Jr. „Money Team”-jének tagja. A TMZ további jelentései szerint a bokszoló Floyd szemtanúja volt az egésznek, amikor Hayes és ő FaceTiminget használtak, miközben a gyilkosság-öngyilkosság történt.

A jelentés szerint a rapper a FaceTime-on keresztül hívta fel Floydot, és annyira dühös volt a felesége miatt, hogy kételkedett annak hűségében a házasságukhoz. A FaceTime hívás során Earl azt mondta Floydnak, hogy meg fogja ölni a feleségét. Floyd könyörgött neki, hogy ne tegye, de sajnos a könyörgései meghallgatásra kerültek.

A bokszoló a FaceTime-on keresztül látta a megpróbáltatásokat, és a TMZ arról számolt be, hogy 'Floyd sokkos állapotban van, és rendkívüli nehézségekkel küzd, hogy megbirkózzanak azzal a ténnyel, hogy szemtanúja volt egy szörnyű gyilkosságnak-öngyilkosságnak.'

Továbbá a TMZ hozzátette, hogy Mayweather 'elismeri, hogy tanú volt, és mindent hallott', hozzátéve, hogy a sportoló 'sokkos állapotban van, és rendkívüli nehézségekkel küzd, hogy megbirkózzanak azzal a ténnyel, hogy szemtanúja volt egy szörnyű gyilkosságnak/öngyilkosságnak'.