Az Allure Korea-val készült jelenetinterjúban Lee Se Young megosztott néhány kulisszák mögötti történetet a Kdrama, a „The Red Sleeve Cuff” című slágeréről a 2PM tagjával és Lee Junhóval. Olvassa el, hogy mit árult el a színésznő.

Lee Se Young a „Vörös ujjú mandzsettáról” beszél Allure Korea-val

Az interjúban Lee Se Young a „The Red Sleeve Cuff” online keresésével kezdte, hogy megtudja, hogyan írták és mutatták be a karaktereket az interneten.

Miután meglátta Sung Deok Im részletesebb karakterprofilját, Lee Se Young megosztotta, hogy a sorozat elkészítése előtt azon küszködött, hogyan alakíthatná ki azt a szerepet, aki 18 évesen már 30 évesnél jár. De a rendező irányításával , jól tudja ábrázolni a karakterét.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az Allure Magazine Korea (@allurekorea) által megosztott bejegyzés

A Hit the Top sztár alázatosan elmondta, hogy a dráma gyönyörű hátterének és érdekes cselekményének köszönhetően tudott pozitív visszajelzéseket szerezni a nézőktől.

Arra a kérdésre, hogy mennyire hasonlít Sung Deok Im karakterére, a színésznő azt válaszolta, hogy 95 százalékban szinkronban vannak, és sok a közös vonásuk.

Lee Se Young(Fotó: MBC hivatalos Instagram)
Lee Se Young

Lee Se Young a „The Red Sleeve Cuff” 5. és 6. epizódjában megjelent fürdőjelenetük során Lee Se Young is beszélt a Lee Junhóval való munka során szerzett tapasztalatairól. Bár a sorozat állítólag PG-13 vagy R besorolású, még mindig vannak jelenetek, amelyeket a műsorban nem derülhet ki.

OLVASSA EL IS: Lee Junho hasizma kiderült a „The Red Sleeve Cuff” című filmben, ami internetes őrjöngést okoz + Nézze meg, hogyan készül a 14:00 tag a jelenetére

Ezért volt az, hogy valahányszor az előző epizódokból voltak olyan jelenetek, amelyekben fizikai vonzalom szerepelt, a főszereplők alaposan megbeszélték a rendezővel.

The Red Sleeve Cuff, 10. rész / Lee Junho és Lee Se Young(Fotó: MBC hivatalos Instagram)

Közben, miután tudták, hogy a nézők szeretik az 5. és 6. epizódot a híres fürdőkádjelenetben Lee Junhóval, Lee Se Young megosztotta, hogy valójában későn adták le, mert megbetegedett a jelenet tervezett forgatásán, és a csapatnak át kellett ütemeznie azt.

Lee Junho – A vörös ujjú mandzsetta 6. rész(Fotó: MBC hivatalos Instagram)

Sajnálta a nézőket, akik később megnézték. A főszereplő is aggódott és sajnálta Lee Junhót, mert folyamatosan módosítja az étrendjét és keményen dolgozik, hogy a legjobb formában legyen a jelenethez.

Lee Se Young izgalmas románcra utal Lee Junhóval a „The Red Sleeve Cuff” című filmben

Mivel a dráma folyamatosan felpörgeti az internetet, Lee Se Young spoilereket adott arról, mire számíthatnak a nézők a következő epizódokban.

Elmondása szerint lesz egy jelenet, amelyben Yi San és Sung Deok Im együtt alszanak ugyanabban a szobában.

Amikor Lee Junho ígéretéről beszélt, hogy 14:00 'My House'-ra táncol, miközben a királyi ruhát viseli, Lee Se Young bevallotta, hogy ő is csatlakozik hozzá.

HA HIÁNYOLTÁL: Lee Junho beváltja-e a nézőknek tett ígéretét most, hogy a „Piros ujjú mandzsetta” kétszámjegyű minősítést kapott?

További koreai drámákért és hírességekkel kapcsolatos hírekért tartsa nyitva a lapokat itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.