„Végtelen szerelem” Jung Kyung Ho azt hazudta Ryu Soo Youngnak, hogy ő volt Hwang Jung EUm gyermekének az apja.

Az SBS hétvégi drámájában, az „Endless Love” augusztus 17-i adásábanth, Han Kwang Chul (Jung Kyung Ho alakítja) kemény szavakat kezdett Han Kwang Hoonhoz (akit Ryu Soo Young alakít).

Ezen a napon Han Kwang Hoon látott egy hírt, miszerint Suh In Ae (akit Hwang Jung Eum alakít) terhes Han Kwang Chul gyermekével. Ezt követően Han Kwang Hoon felhívta a Suh In Ae-t. Han Kwang Hoon azt mondta: „Akkor azt akarod, hogy higgyem el, hogy a cikk igaz, igaz? Tényleg azt akarja mondani, hogy In Ae terhes a gyermekével? Mi történt In Ae-vel?Ebben az epizódban az In Ae látta Kwang Hoont, miután kiszabadult a börtönből. Amint meglátta, sírni kezdett és könnyeket ejtve azt mondta: „Csak azt akartam, hogy újra láthassalak. Nos, az egyetlen személy, akiben hinnem kell, az te vagy. Könnyeit hullatva az egyetlen emberen lógott, akivel Kwang Chul törődött. Feladta minden vagyonát és értékeit, hogy megpróbálja kimenteni In Ae-t a börtönből, mert kezdett őszintén és őszintén törődni vele.

Eközben az „Endless Love” egy SBS-dráma, amely a karakterek életét dolgozza fel a 70-es évektől napjainkig. Megmutatja, hogyan fonódnak össze három ember álmai egyéni ambícióival és romantikájával. Lee Hyeon Jik a producer, az író pedig Na Yeon Sook.