Suh Hyo Rim elsírta magát Ryu Soo Young szörnyű szerelmén.

Az SBS hétvégi drámájában, az „Endless Love” (forgatókönyv: Lee Hyun Jik, forgatókönyv: Na Yeon Suk) augusztus 16-án adták.th, Chun Hye Jin (akit Suh Hyo Rim alakít) megmutatta, hogy a teste Han Kwang Hoon (Ryu Soo Young), férje mellett volt, de a férje szíve valójában Suh In Ae mellett volt (Hwang Jung Eum alakítja) .

Chun Hye Jin férje arcába nézett, férje pedig komornak tűnt. Az arcát látva azt mondta: – Rosszul néz ki. Nem tudom, hogyan ismerkedtél meg egy olyan lánnyal, mint én, de szomjasnak tűnsz. én is szomjas vagyok. Ezzel próbált inni, miközben terhes volt.Han Kwang Hoon rendkívül meglepődött ezt látva. Tudta, hogy Suh In Ae gyermekkel várandós, ezért nem tudta elhinni, hogy a lány alkoholt fog fogyasztani. Elkezdte tanítani neki, mondván: „Ha anya vagy, akkor csak viselkedj anyaként. Mostantól úgy döntöttem, bármi is történik, a gyerekem apjaként fogok élni” – mondta.

Közben, 'Végtelen szerelem' behatol a modern életbe a 70-es évektől egészen mostanáig, a főszereplők álmaival, szenvedélyével és romantikájával együtt. Ezt állítja elő Lee Hyeon-jik és írta Nah Yeon-sook .