Az SBS hétvégi drámája, az „Endless Love” Hye Jin (akit Suh Hyo Rim alakít) elmondta Kwang Hoonnak (Ryu SOo Young), hogy el akar válni.

23-ánrdAz SBS hétvégi dráma, az „Endless Love” epizódjában (forgatókönyv: Na Yeon Sook, rendező Lee Hyun Jik), Hye Jin nyomást érzett volt barátja ügyei miatt.

Hye Jin aggódott, hogy múltja rossz hírnevet fog okozni apjának, Tae Woongnak (akit Cha In Pyo alakít). Emiatt rosszul érezte magát, és még sírt is Kwang Hoon előtt. Még In Ae (akit Hwang Jung Eum) emberét, Kwang Hoont is ellopta, és feleségül is ment hozzá, de egyszer sem volt boldog. Ezért megkérte Kwang Hoont, hogy váljon el.Kwang Hoon hallotta, hogy el akar válni, de azt mondta: - Megtartalak. A házam is megtartom. Megteszem, biztosan megteszem. Szóval kérlek, higgy bennem, ahogy vigasztalta Hye Jint.

Közben, 'Végtelen szerelem' behatol a modern életbe a 70-es évektől egészen mostanáig, a főszereplők álmaival, szenvedélyével és romantikájával együtt. Ezt állítja elő Lee Hyeon-jik és írta Nah Yeon-sook . 21-én kerül adásba 'Angyalszemek' .