Kim Myung Soo, az Infinite, más néven L, választotta következő drámai szerepét. Az idol énekes egy indie rockert alakított, aki idol gyakornok lett a „Shut Up Flower Boy Band”-ben, a fiatal So Ji Sub pedig a „The Master's Sun” című horror-romkomban. Legközelebb Gil titkárt, az informatikai zseni Cha Jung Woo jobbkezét alakítja a hamarosan megjelenő „Cunning Single Lady” című drámában.

Gil titkár egykor részmunkaidős volt a játékközpontban. Azóta hűséges Cha Jung Woo-hoz, akit Joo Sang Wook alakít, és a főnöke ma már gazdag ember.

A cím ravasz egyedülálló hölgye valójában főnöke felszínes volt felesége, Na Ae Ra, akit Lee Min Jung alakít. Cha Jung Woo még csak mérnökhallgató volt, amikor a pár először találkozott. A házasság nem volt olyan egyszerű, mint ahogy azt Na Ae Ra elképzelte, és a pár elvált. Úgy döntött, jobb lesz nélküle.Na Ae Ra helyzete azonban nem javult. A házasság felbomlása után az élete még nehezebbé vált számára. Arról álmodik, hogy újra szerelmes lesz. Így amikor újra találkozik exével, aki gazdag férfivá válik, azon gondolkodik, miért ne esne bele valakibe, akibe már egyszer beleszeretett. Mindent megtesz, hogy elcsábítsa.

De Cha Jung Woo nem akar egyetlen részt sem. Bosszút akar állni azért, ahogy legutóbb bánt vele. Ez azt jelentheti, hogy úgy tesz, mintha beleszeretne, és azt tervezi, hogy kidobja. Vajon sikerül-e megvalósítania a tervét, vagy győzedelmeskednek azok az érzések, amelyeket ez a pár egykor egymás iránt táplált? És hogy illik L ebbe a képbe?

Ezt csak az írók tudják biztosan. De egy dolog biztos.

Bár eltelt egy kis idő a válásuk óta, ennek a két szereplőnek még mindig sokat kell felnőnie ahhoz, hogy felnőtt kapcsolatuk legyen. Nekik is sok nehéz érzést kell túltenniük.

Lee Min Jung utoljára az All About My Romance című filmben volt látható, amely nem kapta a legjobb értékeléseket.

2013-ban Joo Sang Wook orvost alakított a „Jó doktor” című népszerű drámában, és feltűnt a „Tíz 2” című drámában is.

A háziasszonyok királynője és az Én is, virág című filmeket Do Dung Sun rendező fogja rendezni.

A forgatókönyvet Choi Soo Young és Lee Ha Na írja. Február 26-án kerül adásba, a „Miss Korea” után.