A 'The Vampire Diaries' 6. évadának, a 17. 'Egy madár aranykalitkában' teljesen új epizódjában Stefan még mindig nem tudja ellenőrizni az emberségét. Damon segített Lilynek visszatérni a múltba, miközben Caroline és Stefan megküzd egymással, míg Bonnie talált valamit, ami egészen feledésbe merült mindenben, ami mostanában történt. Olvassa tovább az új epizód összefoglalóját.

A „Vámpírnaplók” 6. évadának 17., „Egy madár aranykalitkában” című rész következő összefoglalója spoilereket tartalmaz.

Először is, Caroline és Stefan is elveszítette az emberségét, de Caroline még mindig tud uralkodni magán, miközben Stefan nem uralkodik. Azt akarta, hogy Caroline is elveszítse az irányítást, de más dolgok miatt kellett aggódnia a másnapi iskolai musical meghallgatásakor.Eközben Elena elmondta Damonnak, hogy az anyja még mindig él és hasító. Így hát Lilyhez 1903-ban kellett eljutniuk Bonnie-val és Kai-val együtt, mert Lily jelenléte a mai Mystic Fallsban talán csak segíthet Stefannak visszatérni normális önmagához. 1903-ba utaztak Damonnal, megígérve Bonnie-nak, hogy minden választ megkap imáira, ha hajlandó eljönni.

Lily elárulta, hogy van egy családja, amelyet a mai Mystic Fallsba kell vinni. Kiderült, hogy ez a család segített neki kielégíteni vérszomját, és segített uralkodni az érzelmein is. Elmesélte a történetét arról is, hogy egy nővér etette vámpírvérrel, Damon pedig ugyanezt tette, amikor elmesélte neki, hogyan ölte meg Stefan az apjukat. Lily láthatóan örült ennek a hírnek. Elena is kapott egy babaképet Damonról – ez az egyetlen babaképe.

Eközben Caroline meghallgatása nem sikerült jól, majd Stefan megjelent, hogy kiváltsa az irányítást. Verekedtek, és Caroline elvesztette az irányítást azáltal, hogy valaki mással táplálkozott, majd szexelt.

Bonnie is megváltozott, amikor mellkason szúrta Kait, de az varázsütésre eltűnt. 1903-ban sírva hagyták el. Manapság Lily a Salvatore-ban tartózkodik, és próbál számítógépet kidolgozni, amíg Bonnie nem adott Damonnak valamit: a vámpírizmus elleni gyógyszert.

Kapcsolódjon be további összefoglalókra, spoilerekre és szereplőfrissítésekre a „The Vampire Diaries” 6. évadáról, amely csütörtökönként 21 órakor kerül adásba.a CW-n.