A pletykák szerint Kim Soo Hyun, a „You Who Came From The Stars” sztárja legközelebb egy Joseon-korszak vámpírját alakíthatja.

Az a tény, hogy egy 400 éves földönkívülit alakít, természetesen arra késztetett egyeseket, hogy elképzeljék, hogy ő szerepel a „The Scholar Who Walks The Night” című manga adaptációjában.

Ennek a spekulációnak köze lehet ahhoz is, hogy Key East megvásárolta a manga jogait, amely egy Joseon-korszak vámpírjáról szól, aki szintén tudós.



Kim Soo Hyun ügynöksége azt mondja, hogy nem vették fel vele a kapcsolatot ilyen ajánlattal kapcsolatban, és továbbra is elfoglalt a „Te, aki a csillagokból jött” szerepével. Ha megkapja az ajánlatot, és elvállalja a szerepet, nem ő lesz az első k-dráma vámpírja.

Két másik k-dráma volt a közelmúltban, némi harapással:

A „Vámpír ügyész” dráma egy ügyészről szól, akinek van egy sötét oldala. A dráma két évadon keresztül futott, Yun Jung Hoon, Lee Won Jong, Lee Young Ah és Kim Joo Young főszereplésével.

Yun Jung Hoon játszotta Tae Yeont, egy ügyészt, aki tudja, hogyan haltak meg az áldozatok, amikor megszagolta vagy megízlelte a vérüket. Ez a természetfeletti képesség megkönnyíti bizonyos esetek megoldását, de használata megnehezíti személyazonosságának elrejtését.

Életének nagy rejtélye, amelyet nem tud megfejteni, az, hogy ki változtatta vámpírrá.

Az egyetlen másik vámpírdráma a „Vampire Idol” nevű szitu volt. Ebben a 2011-es vígjátékban egy vámpírherceg ellátogat a Földre, hogy megnézze kedvenc bálványa versenyzőjének előadását. Amikor elakad a földön, úgy dönt, hogy csatlakozik a versenyhez. A vígjáték néhány feltörekvő sztárja miatt nevezetes.

A vígjátékban Lee Jung a vámpírherceg szerepében, Kang Min Kyung, Shin Dong Yup, Kim Soo Mi, Lee Soo Hyuk, Kim Woo Bin és Hong Jong Hyun szerepelt. Igen, ez ugyanaz a Kim Woo Bin, aki tavaly a „School 2013” ​​és a „The Heirs” című filmekben a nagy kirobbanó sztár lett. Lee Soo Hyukot tavaly a 'Shark'-ban, Hong Jong Hyunt pedig a 'Dating Agency: Cyrano'-ban láthattuk.

A mellékszereplőkben pedig Kwang Hee, Minah, Woo Hee, Soo Yeon, Yu Bi és Dong Soo voltak.

A vámpírbálványok koncepciója kissé furcsa volt, de a szereplőgárda vonzó volt.

A k-dráma eddig nem igazán kutatta a csillogó Edward Cullen romantikus vámpír fogalmát, bár más romantikus paranormális lényeket szállított ki.

Ha valaki romantikussá tud tenni egy vámpírt, az Kim Soo Hyun. Azt pedig már tudjuk, hogy jól néz ki a Joseon-kori ruházatban.