Gyorsan közeledik a „Reply 1988” finálé, ahol a közönség az ülés szélén nézi, melyik gyerekkori barát fog férjhez menni: Duk Sun (Hyeri) – Jung Hwan (Ryu Jun Yeol) vagy Taek (Park Bo Gum).

A tvN produkciós csapatának korábbi bejelentése ellenére, amelyjogi lépésekkel fenyegetőzöttA népszerű program részleteinek feltárásáért felelős pártokkal szemben továbbra is spoilereket szivárogtatnak ki választott tisztviselőkön és médián keresztül.

Az E Daily január 12-én megjelent cikkében a tvN képviselői megerősítették, hogy Duk Sun feleségül fog venni valakit, és alátámasztották, hogy ő az a férfi, akit a műsor gyorsított jeleneteiben ábrázoltak.'Férje [Duk Sun] egy epizód során kiderül, ezért szigorú biztonsági intézkedések mellett forgatjuk' - mondta a produkció szóvivője.

Az egyik esküvői jelenet vőlegényét azonban az Országgyűlés egyik tagja felfedte egy azóta eltávolított Twitter-bejegyzésben, ahol megígérte, hogy bejelenti a férjet, ha megosztják a bejegyzését.

A koreai Sports Today részleteket közölt a Nemzetgyűlés tagja által közzétett Twitter-üzenetből, amelyből kiderült, hogy a dráma egy esküvőt forgattak a Sing Dong légierő esküvői termében.

A Tweetben található információkkal ellentétben a Sports Today azt feltételezte, hogy a házaspár Sun Woo (Go Kyung Pyo) és idősebb lángolója, Sung Bo Ra (Ryoo Hye Young) volt.

A TVN válaszolt a Sun Woo és Bo Ra házasságáról szóló pletykákra, anélkül, hogy megerősítette vagy cáfolta volna részvételüket a jelenetben.

– Sun Woo, Bo Ra házassága? – kérdezte a szóvivő. – Nem árulhatunk el részleteket a házasságkötésükről.

A képviselő azonban kijelentette, hogy a képernyőn megjelenő pár egyik célja a házasságkötés volt.

A legújabb fejlemény egy január 5-i, kizárólag az OSEN által publikált cikket követ, amely a 17. epizódban légiutas-kísérőként és pilótaként bemutatott Duk Sun és Jung Hwan jövőbeli szakmáit hirdette vissza.

Ez arra késztette a közönséget és az újságírókat, hogy Jung Hwan volt a hamarosan bejelentett férj. A képernyőn megjelenő pár támogatóit azonban megzavarta a 18. epizód zseniális cselekménycsavarja, amelyet a „Válasz” írója, Shin Won Ho hajtott végre.

Egy sarkalatos jelenetben Jung Hwan megvallotta valódi érzelmeit Duk Sun iránt a barátaik előtt, de elragadtatott szavait puszta viccnek minősítette. Duk Sun látszólag nem mozdult, és részt vett egy koncerten Taekkel, míg Jung Hwan sírva ült dzsipjében, és csüggedten elismerte, hogy a szerelme felé mozdult már túl késő volt.

Míg Jung Hwan, Duk Sun és Taek szerelmi háromszöge továbbra is motiválja a nézőket a ráhangolódásra, számos más részcsalás még nem zárult le.

A spoilerek megjelenése ellenére a 'Reply 1988' megtartotta a legjobb értékeléseket, a kábeles sorozat 20 százalékos nézettséget ért el.

A dráma ezen a héten ér véget, január 15-i és 16-i epizódokkal.