Jó hír minden rajongónak Az utolsó hajó ! A műsorod annyira keresett, hogy nemrégiben megerősítették a The Last Ship 2. évadának megújítását. A TNT-n sugárzott műsor láthatóan jól teljesít a nézettség szempontjából. 'Az utolsó hajó kasszasiker az első évadban, nem csak a teljes nézők körében, hanem a kulcsfontosságú felnőtt demók körében is' - mondta a TNT.

A műsor egy globális járványról szól, amely a világ teljes lakosságának közel 80%-át kiirtja. Mindenki fertőzött, kivéve az amerikai haditengerészet USS Nathan James nevű irányított rakétarombolójának 217 fős legénységét. Csak ők azok, akik képesek felfedezni a gyógymódot és megmenteni a világ többi részét. Az utolsó hajó William Brinkley regénye alapján készült.

'Michael Bay ügyvezető producer akciódús drámáját az első évadban átlagosan több mint 7,2 millió néző nézte élő + 7 adásban, és jelenleg az alapkábel forgatókönyvének első számú sorozata ezen a nyáron, 18-49 és 25-54 éves felnőttekkel. – erősítette meg a TNT. Nem csoda hát, hogy a hír Az utolsó hajó A 2. évad megújítása hamarosan követte ezeket a nagyon jó számokat, amelyek a műsorban vannak.A 2014-es San Diego-i Comic-con-on a sorozat szereplői és műsorvezetői több Az utolsó hajó 2. évadának spoilereit is elejtették. Elárulták, hogy az oroszok visszatérnek, hogy néhány érdekes fordulatot adjanak a show második évadához. A műsor executive producere azt is megígérte a nézőknek, hogy egy fantasztikus záróepizód elé néznek a sorozat első évadában. 'Az 1. évad egy teljes cliffhanger fordulattal zárul, amely felborítja az egész sorozatot' - mondta Steinberg. 'Ez egy teljesen új irányba tereli a sorozatot.'

Másrészről, Steven Kane ügyvezető producer azt mondta, hogy a 2. évad „egy teljesen új ízvilágot, valamint egy teljesen új problémákat és kalandokat” fog tartalmazni, amit az Az utolsó hajó 2. évad megújító frissítése.

Vigyázz a következő szezonra Az utolsó hajó , amely 13 vadonatúj epizódot tartalmaz majd.