A tvN egy újabb izgalmas projektre készül Hyun Bin „Crash Landing on You” színész számára.

A „Making Armor: Hyun Bin” Hyun Bin első kulisszák mögötti dokumentumfilmje

A tvN D Entertainment a közelmúltban kiadott sajtóközleményében leállítja Hyun Bin első kulisszatitkai dokumentumfilmjét, melynek címe „Páncél készítése: Hyun Bin”. Ez az új dokumentumfilm Hyun Bin életéből fog állni, amely leginkább az ő kemény munkáját és erőfeszítéseit mutatja be, hogy megőrizze erős és egészséges alakját, és felépítette a páncélt ahhoz, hogy elméje teljesen és professzionálisan tudja ellátni szerepeit.

Hyun Bin(Fotó: Vast Tree játszik hivatalos Instagram)

A „Secret Garden” sztárja őszintén megosztja őszinte és legbensőbb gondolatait közvetlenül az egész projekt forgatása előtt. A készülő videóból egy pillantást vetve a 38 éves színész elmondta, hogy a végsőkig feszegeti magát annak érdekében, hogy minden megbánás nélkül állhasson a kamera elé.Azt is megemlítette, hogy leginkább akkor él át szorongást, ha nincs megfelelően felkészülve azokra a dolgokra, amelyeket meg kell tennie. A „Páncél készítése: Hyun Bin” című dokumentumfilm közeli bepillantást enged a rajongóknak és a nézőknek az A-listás koreai sztár utazásába.

Hyun Bin(Fotó: Vast Tree játszik hivatalos Instagram)

Végre lelepleződik egyedülálló szellemi és testedzése, amely segít neki túllépni a határokon. A gondolatok rendszerezésének és a munkájára való összpontosítás folyamatát az objektíven keresztül rögzítjük, hogy inspirációt és motivációt adjunk másoknak.

Hyun Bin közelgő kulisszatitkai dokumentumfilmje, a „Making Armor: Hyun Bin” május 25-én, 18 órakor kerül adásba a hivatalos YouTube-csatornán. tvN D Entertainment.

Akár ez is tetszhet: Megtekintés: A „SMART” új reklámfilmet mutat be Hyun Bin és Son Ye Jin közreműködésével, valamint a pár kapcsolatának idővonala

A VAST Entertainment megosztott új hirdetést Hyun Binről

A „Memories of the Alhambra” színész különféle márkareklámokkal is elfoglalt, egyik korábbi munkája pedig egy hongkongi székhelyű Chow Tai Fook ékszergyártó cégnél volt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A VAST Entertainment (@vast.en) által megosztott bejegyzés

A Hyun Bin VAST Entertainment ügynöksége által közzétett legfrissebb felvételeken a koreai szupersztár elegánsnak és elegánsnak tűnt, miközben az említett márka egyes kiegészítőit modellezte. A legtöbb darab, amit viselt, a Chow Tai Fook legújabb kollekciója. Hyun Bin magabiztosan és erőfeszítés nélkül mutatta meg természetes karizmáját az objektív előtt. A kiadó megosztott néhány kulisszák mögötti fotót is Hyun Bin tévéreklámmunkájáról a SMART-tal, a Fülöp-szigetek egyik híres távközlési cégével.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A VAST Entertainment (@vast.en) által megosztott bejegyzés

Ha hiányoltál: Tudtad? Ezek a koreai hírességek egyben sikeres vezérigazgatók is

Izgatottan várod Hyun Bin első kulisszák mögötti dokumentumfilmjét? mi a véleményed róla? Ne felejtsd el megosztani velünk kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.