A JTBC 'Itaewon Class' című filmjében játszott gazember szerepéről közismerten Ahn Bo Hyun rugalmas színészi alakításával keltette fel a nézők figyelmét. Korábbi és közelgő nagy projektjei miatt a legtöbben sikeres művésznek tekintik. De tudtad? Mielőtt hírnevet szerzett, Ahn Bo Hyunnak különböző, nem a színészethez kapcsolódó munkákat kellett elvállalnia, hogy eltartsa magát.

Ahn Bo Hyun megosztja alázatos karrierútját

Nem minden híresség kezdett nagyot, és ezüstkanállal a szájában született. Néhányuknak különböző utakat kellett megtenniük, mielőtt elhelyezkedtek álommunkájukban, és Ahn Bo Hyun egyike azoknak az inspiráló egyéneknek, akik nem haboztak kipróbálni olyan munkákat, amelyek távol állnak jelenlegi színészi munkájától.

Yumi(Fotó: TVING hivatalos Instagram)

A 'Knowing Bros' varietéműsorban nemrégiben vendégszerepelt, a 'My Name' sztárja megosztotta a szereplőkkel és a nyilvánossággal, hogy sokat küzdött a megélhetési költségeiért, mielőtt a show-bizniszbe került.Ahn Bo Hyun bevallotta, hogy sok részmunkaidős állása volt, például élelmiszerudvarban, benzinkúton dolgozott és újságokat szállított Gangnamban.

A 33 éves színész 2014-ben debütált színészként a „Golden Cross” bosszúsorozatban. A nézők szemében azonban akkor kezdett feltűnővé válni, amikor feltűnt Song Joong Ki és Song Hye Kyo 2016-os „Descendants of the The the Descendants” című drámájában. Sun' ahol katonai katona szerepét játszotta.

Ahn Bo Hyun(Fotó: Ahn Bo Hyun Instagramja)

A továbbra is kapott elismerés ellenére Ahn Bo Hyun fizetése még nem volt elég a számlák kifizetéséhez. Így a következő lépésben ismét részmunkaidős állást keresett. A férfi sztár azt mondta, hogy a drámái miatti elismerés nem egyenlő azzal, hogy elegendő pénze van a megélhetési költségek fenntartásához.

Ahn Bo Hyun(Fotó: Ahn Bo Hyun hivatalos Instagram)

Továbbra is megosztotta szívszorító élményét, amelyet akkor szerzett, amikor elkezdett dolgozni egy építkezésen.

Ahn Bo Hyun megemlítette, hogy baráti körében, Busanban, hazájában, Bo Hyun olyan híres volt, mint Song Joong Ki. Egy nap, amikor az építkezésen dolgozott, a barátai videón felhívták. Mivel a barátai voltak, azonnal válaszolt a hívásra. Ám váratlanul kiderült, hogy barátai meg akarták mutatni a vele való barátságukat néhány barátjuknak. Amikor meglátták, hogy védősisakot visel, és egy építkezésen dolgozik, Ahn Bo Hyun összes barátja elhallgatott.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Ahn Bo Hyun kapcsolati állapota 2021: A „My nevem” színész randevúz valakivel?

A 'My Name' sztár, Ahn Bo Hyun elkezdi építeni a nevét a szórakoztatóiparban

Szerencsére 2018-ban, kemény munka után, Ahn Bo Hyun stabilitást tapasztalt színészi karrierje során. Az Itaewon osztályban nyújtott kiemelkedő teljesítményétől a My Name és a Yumi's Cells című drámák férfi főszerepéig a színész végre megkapja a megérdemelt elismerést.

Ahn Bo Hyun(Fotó: Dispatch_Style Hivatalos Instagram)

A kisebb szerepektől a Kdrama egyik feltörekvő vezetőjévé, Ahn Bo Hyun várhatóan uralni fogja az iparágat a következő hónapokban.

Sőt, november 3-án már megerősítették, hogy ismét szerepelni fog egy új sorozatban, a „Military Prosecutor Doberman” legújabb vezető hölgyével, Jo Bo Ah-val. A Kdrama 2022 első felében találkozik a nézőkkel.

HA HIÁNYOLTÁL: Megerősített! Ahn Bo Hyun, Jo Bo Ah és mások szerepelnek a 'Military Prosecutor Doberman' című új K-drámában

Mit tud mondani Ahn Bo Hyun inspiráló utazásáról? Oszd meg velünk a megjegyzésekben.

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.