A „Scholar Walking in the Night” című filmben Lee Joon Ki megakadályozta Lee Yoo Bi-t abban, hogy kioltsa az életét.

Az MBC szerda/csütörtöki drámájának, a „Scholar Walking in the Night” (forgatókönyv: Jang Hyun Joo, rendező Lee Sung Joon) augusztus 12-i epizódjában.thKim Sung Yeol (akit Lee Joon KI alakít) rendkívül gondoskodott Jo Yang Sunról (akit Lee Yoon Bi alakít), mivel megvédte őt attól, hogy megölje magát.

Ezen a napon Kim Sung Yeol látta Jo Yang Sunt egy sziklán állni. Ezzel azt mondta neki: 'Meg fogsz halni, vagy valami?' Ezt megelőzően Jo Yang Sun-t kirúgták a családjából, mert kiderült, hogy születése óta nem rokon Jo Sanggal (akit Jung Kyu Soo alakít).Jo Yang Sun azt mondta: „Nem tudom, mit tegyek. Miért kell élnem. Nem is akarok tovább élni. A hangja megszakadt, és nem tudta folytatni. Kim Sung Yeol azt mondta: „Akkor meg kell halnom. Oké tudom. Elvezetlek arra a helyre, ahol meg fogsz halni. Ezzel dühös lett.

Utána Kim Sung Yeol a folyóhoz vitte Jo Yang Sunt. Azt mondta: „Ez az a hely, ahová az elveszett lelkek elmennek haláluk után. Ezek a lelkek nem juthatnak a mennybe vagy a pokolba, és elvesztek. Lehet, hogy apád lelke is kering.