A Transformers 5 gonosztevőinek listáján az Unicron is szerepel, mivel a „Planet Eater” a Transformers 5 nagy rossza.

A Transformers: Age of Extinction című filmről készült halvány kritikák után a stúdió fontolóra veszi a franchise befejezésének lehetőségét, de nagy durranással fejezik be azzal, hogy beállítják a műsorban legkeresettebb gonosztevőt, az Unicront!

A Movie News Hound beszámolója szerint Unicron felkerült a Transformers 5 gonosztevőinek listájára, és ő lesz a Transformers 5 antagonistája.A Transformers-mítoszban Unicron a pusztítás transzformátoristene és Primus ikertestvére/ős ellensége. Sokan félnek tőle, és sok bolygót és civilizációt elfogyasztott az univerzumban, amivel számos címet szerzett, mint például a Bolygófaló, a Káoszhozó és a Káosz Ura.

A The Movie News Hound arról is beszámol, hogy a Vector Prime bekerülhet a történetbe, hogy segítse az Optimus Prime-ot és a többi Autobotot az Unicron elleni küzdelemben.

A Vector Prime viszont egyike a Cybertron eredeti tizenhárom transzformátorának. Valaha ő volt a vezetés mátrixa, jelenleg pedig az idő és a tér egyedüli őre. A Vector Prime először a Transformers: Cybertron animációs sorozatban jelent meg az Optimus Prime és az Autobotok szövetségeseként, amikor a Cyber ​​Planet Keys után kutattak, hogy megakadályozzák a Grand Blackhole-t abban, hogy felemésztse a szülővilágukat.

Mi a véleményed arról, hogy az Unicron felkerült a Transformers 5 gonosztevőinek listájára? Hallgassa meg az alábbi megjegyzésekben!