Tori Spelling és Dean McDermott házassági problémái továbbra is kibontakoznak a „True Tori” című valóságshow-jukban. -tól származó jelentés szerint Daily Mail , a 'Beverly Hills 90210' egykori sztárja még első férjével, Charlie Shaniannel is találkozott.

A találkozó állítólag azért volt, hogy az egykori tinisztár „bezárkózzon” exével, akit utoljára 2005-ben látott. Miután Tori Spelling és Dean McDermott viszonyt folytattak a Lifetime Channel Kanadában, a „Murder Over Mind” című projektjének forgatása közben váltak el. . Dean McDermott szintén házas volt – Mary Jo Eustace tévés személyiség –, amikor összejött Tori Spellinggel.

Azóta Tori Spelling és Dean McDermott házassága különféle próbákon ment keresztül – a csalási botrányoktól kezdve az állítólagos pénzproblémákig és a folyamatos kritikákig, hogy házasságuk házasságon kívüli viszonyból fakadt.A 41 éves nő ezután úgy döntött, hogy szemtől szembe találkozik volt férjével, Charlie Shaniannal. Míg nem volt hajlandó Tori Spelling és Dean McDermott valóságshow-jának stábja lefilmezni találkozásukat, a színésznő megosztotta a meghitt beszélgetésük részleteit.

Mielőtt találkozott volt férjével, Tori Spellingnek állítólag még migrénes rohama is volt, ez volt az oka annak is, hogy nemrégiben kórházba került.

Egy orvos elmagyarázta az állapotát, jelentette Daily Mail : – Amikor ideges lesz, az megnyilvánul a testében.

A True Tori Charlie Shaniannal való találkozását bemutató epizód megmutatta, hogy megosztotta keserédes találkozásuk részleteit.

– Mondtam neki, hogy el fogok késni. El fogja várni ezt, négy évig volt velem” – mondta Tori Spelling, akiről számolt be Daily Mail .

– Elmondta, mit érez. Szomorúvá tett, hogy neki kellett megbirkóznia azzal, amit mondtam. ...Jó ember – kiáltotta Tori Spelling.

A színésznő még Dean McDermottnak is elmesélte a részleteket. „Családnak érezte magát, biztonságban, ápolta, aztán veszteségnek érezte” – kesergett.

– Emlékszem, milyen biztonságban éreztem magam vele. Amikor elmentem, hirtelen nagyon egyedül éreztem magam, és nem tudom, miért” – mondta Tori Spelling.

A színész mintha arra kíváncsi volna, hogy Tori Spelling és Dean McDermott házassága még helyrehozható-e, a színész megkérdezte feleségét, szeretné-e, ha nem csalná meg vele Charlie Shaniant. Tori Spelling csak annyit válaszolt, hogy többször is kijelentette, hogy volt férje „jó ember volt”.

A négygyerekes anya ezután tisztázta, hogy az ő döntése volt, hogy elhagyja Charlie Shaniant. – Úgy döntöttem, hogy nem leszek vele. Úgy döntöttem, hogy veled leszek. Én választottam, úgyhogy rá kell jönnöm” – mondta.