A hírek szerint Tom Brady és Gisele Bundchen házassági tanácsadáson vesz részt a válási pletykák fényében.

'Gisele annyira bizonytalan a kapcsolatát illetően a Patriots hátvédjével, hogy az In Touch magazin szerint belerángatta őt a házassági tanácsadásba' Celebrity piszkos mosoda . 'Tom és Gisele keményen dolgozott egy tanácsadóval, és nagyon intenzív terápiát végeztek, hogy megkíséreljék orvosolni a kapcsolatuk bizalmi problémáit.'

E szerint! News, Gisele Bundchen és Tom Brady a válás szélére kerültek, ha engedték volna magukat, hogy belesodorjanak az egész vitába.A forrás azt állította: „Nagyon kemény néhány hónapjuk volt, és a Deflategate-botrány megviselte a házasságukat. Tomnak nagyon nehéz volt a közelében lenni, és visszahúzódott. Gisele támogatta, de csalódott volt a férfi stresszszintje és haragja miatt. Úgy érezte, hogy a férfi kikezdi a dolgokat, és nem volt igazságos.

– Gisele többször is felszállt nővéreivel és barátaival, hogy elmeneküljön. Júliusban volt a párizsi utazás a születésnapjára. Jó szünet volt, hogy volt egy kis hely. Nagy szükség volt rá” – tette hozzá a forrás.

A válási pletykák ellenére Gisele Bundchen továbbra is nagyon támogatja Tom Brady csapatát, a New England Patriotst.

Három nappal ezelőtt a szupermodell az Instagramon posztolt egy fotót kutyáikról, akik Patriots felszerelést viselnek. Azt írta: 'Menjünk taps!!!'

Három héttel ezelőtt pedig Gisele Bundchen és Tom Brady megmutatta, hogy még mindig együtt vannak, miközben megosztottak egy családi fotót a Bahamákon töltött halloween-i nyaralásukról.

A képen gyermekeik Hulknak és Nemónak öltöztek, Gisele Bundchen és Tom Brady pedig óriási koponyaálarcot viseltek. A fotót készítő barátjuk ezt írta: „Ez nem bébiszitter, hanem Tom és Gisele, lol. Tisztán lehet látni az arcukat. Barna színűek, mert a Bahamákon vannak.