Kim Kwon színész nagy benyomást kelt a 'Secret Love Affair' című filmben.

A JTBC hétfő/kedd „Secret Love Affair” című műsorában Kim Kwon Woo Sung szerepét játssza, aki egy műsorvezető bárban dolgozik, és Suh Young Woo titkos szeretője (Kim Hye Eun). Kim Kwon egy fiatalabb férfi aranyos és pimasz oldalát mutatja be, akit egy Suh Young Woo szereti, és szórakoztatja Oh Hye Won (Kim Hee Ae) idegeit.

Az előző epizódban Suh Young Woo segítségével belépnek az alapítványba, Oh Hye Won és Suh Young Woo konfliktusba keveredik, és a végén Suh Young Woo érzelmei kirobbantak.Ezt megelőzően Kim Kwon megjelent Joo Sang Wook gyermekszerepében a Myung Wang Sung és a „The Culprit” című filmekben, és szerepet kapott a JTBC „Thorn flower” című drámájában. Ezen kívül játszik Choi Soo Jung gyermekszerepében az Into the Fireflowers című tévés Chosun-drámában, és az arcát mutatta.

Kim Kwon azt mondta: „A „Secret Love Affair” mellett az „Into the Fireflowers” ​​forgatásával is elfoglaltak vagyunk, de hálás dolog, hogy más idősebb és fiatalabb színészekkel együtt játszhatunk. Keményen fogok dolgozni a végsőkig – mondta eltökéltsége.

Eközben a „Secret Love Affair” Kim Kwonnal minden hétfőn és kedden este 10-kor kerül adásba.