A „titkos szerelem” Ji Sung gyanakodni kezd Bae Soo Bin-re.

Szeptember 26-án, az új KBS-dráma, a 'Secret Love' 2. epizódjában Jo Min Hyuk (Ji Sung) teljesen összetört barátnője, Seo Ji Hee (Yang Jin Sung) halála után.

Jo Min Hyuk továbbra is úgy gondolja, hogy Kang Yoo Jung (Hwang Jung Eum) a felelős azért az elütött balesetért, amelyben a barátnője és a gyermeke meghalt a gyomrában. Jo Min Hyuk úgy dönt, hogy meghívja otthonába Kang Yoo Jung barátját és az ügy ügyészét, Ahn Do Hoont (Bae Soo Bin).Jo Min Hyuk azt mondja: „Mit tud adni Kang Yoo Jungnak azért, amit tett? Az ügy, amelyet felvállalt, a bizonyítékok szilárdak. Milyen okból tétovázik?

Jo Min Hyuk erőszakoskodni kezd, és hozzáteszi: 'Győződjön meg róla, hogy Kang Yoo Jung a lehető legrosszabb büntetést kapja.' Seo Ji Hee végignézte az egészet, és megszakítja beszélgetésüket, mondván: „Seo Ji Hee az a nő, akit halálosan szeretett. Az a nő, aki meghalt, a gyermekét hordta.

Ahn Do Hoon azt válaszolja: „Nem fogadhatom el a személyes kéréseket”, és megpróbál elmenni. Jo Jin Hyuk azonban hozzáteszi: „Ez nem kérés. Ez azt jelenti, hogy alaposan meg fogom nézni, hogy a törvény igazságot hoz-e vagy sem.

Miután elment, Ji Sung azt mondja: 'Csináljunk egy kis háttérvizsgálatot a sráccal kapcsolatban.'