A „Teen Mom 2” dráma folytatódik Jenelle Evans számára, akinek meg kell küzdenie barátjával és babája, Nathan Griffith édesapjával, aki egy hónapra börtönbe kerül.

Azok a nézők, akik ráhangolódnak a ma esti epizódra, bepillantást nyerhetnek Jenelle Evans sírásába, miközben kispapája 30 napos börtönre készül. RENDBEN! magazin .

A kétgyermekes anya állítólag annyira elérzékenyül, hogy Nathan felhívja barátját, hogy tanácsot kérjen, hogyan kezelje barátnője érzéseit.

Míg Jenelle Evans barátja távozásával foglalkozik, Leah Messer nemrégiben arról beszélt, hogy milyen anyagi gondokkal küzd ő, jelenlegi férje, Jeremy Calvert és Ali apja, Corey Simms.

A „Teen Mom 2” sztárjának kellett viselnie a drága orvosi számlákat, amelyek a lánya, Aliannah Simmons kezelésével járó költségeket jelentenek, aki az izomdisztrófia gyógyíthatatlan formájával küzdött.

„Stresszes, mert a biztosítás nem fedezi a teljes költséget. Egy bankjegy önmagában 20 000 dollár volt” – mondta Leah Messer RadarOnline .

A család pénzügyi nehézségei mellett Leah Messer azt is kifejtette, hogy állapota miatt nehezen látja fájdalmában a lányát.

'A legnehezebb az, amikor Ali rám néz, és azt mondja: 'Anyu, fáj a lábam.' Tudom, hogy nem tehetek ellene semmit. Nehéz ez nekem” – mondta a háromgyermekes anyuka.

Messer hozzátette: 'Továbbra fog esni, és érzelmileg megsérül. Megpróbáljuk építeni az önbecsülését azzal, hogy elmondjuk neki, hogy minden alkalommal, amikor feláll egy esésből, az azt jelenti, hogy erősebb, mint korábban.

A lánya nevelésével kapcsolatos küzdelmek ellenére Messer nem hagyja abba a hitet a kis Aliban.

– Ő lesz a legboldogabb lány. Nem érdekel, mit kell tennem, hogy lehetővé tegyem, soha nem adom fel, hogy Aliért harcoljak” – szögezte le Messer.