Tina Fey és Jason Bateman összefogtak, hogy varázslatos vígjátékot készítsenek a hamarosan megjelenő „Itt hagylak téged” című filmjük előzetesében.

A She Knows című kiadvány szerint a film, amelyet Shawn Levy (Date Night) és Real Steel rendezett, négy felnőtt testvér találkozását helyezi előtérbe, akiket apjuk halála hozott össze.

A rosszul működő családnak egy egész hetet kell együtt töltenie egy fedél alatt, hogy teljesítse apjuk haldokló kívánságát.A lenyűgöző A-List szereplőgárdában Jane Fonda, aki új „bionikus mellekkel” köszönti gyermekeit, Jason Bateman, Tina Fey, Corey Stoll és Adam Driver.

További szereplők: Kathryn Hahn és Timothy Olyphant.

Tina Fey fogja alakítani a banda nagytestvérét. A „30 Rock” sztárja az előzetesben látható, amint Dax Shephardot üti, miközben vidáman kiabálja: „Ez a hercegnő vágása!” felkiáltás.

A film Jonathan Tropper azonos című könyvén alapul, aki a film forgatókönyvét is írta.

Tina Fey, Jason Bateman és számos más sztár csatlakozott a Tropperhez, hogy népszerűsítse a „This is Where I Leave You” című filmet az első NYC BookCon-on.

A film promóciója során Topper állítólag kifejezte, hogy továbbra is szeretne filmsztárokat vinni a könyvkörútjaira, mert a USA Today szerint „nem kapok ilyen tömeget”.

A filmet 2014. szeptember 12-én mutatják be.

Nézze meg az alábbi trailert!