A rajongók tudják, hogy Jun Kazama játszható karakterként tért vissza a 'Tekken' franchise-hoz a 'Tekken Tag Tournament 2'-ben, de úgy tűnik, hogy a 'Tekken 7'-ben Jun kánonként tér vissza a történetben!

A „Tekken” franchise rajongói tudják, hogy Jun Kazama meghalt az Ogre kezeitől a „Tekken 3” eseményei előtt, de Katsuhiro Harada utal arra, hogy végül is életben lehet és jól van, és Twitter-oldalán vitatkozott a „Tekken” rajongóiról a Tekken története és mi történt valójában Jun Kazamával a Tekken 3 alatt

A vita akkor kezdődött, amikor az 'UltraZeroX27' felhasználó megkérdezte Katsuhiro Haradát: 'Ezt már sokat mondták, de vajon Ogre tartja Jun fejét a TK3 arcade intrójában?' Harada azt válaszolta, hogy „több mint 50-szer mondtam nemet”Ezután a „KazamaAsuka” felhasználó megkérte, hogy mondja meg, kit tart a kezében Ogre, ha a fej nem Jun feje. Harada azt válaszolta: „Valaki”

A „Beam_of_life” felhasználó ezután megcáfolta Haradát azzal, hogy „lol you say nem, de a játék mond igent. újra kell csinálni. A fordítás azt mondja: „Jin konfrontáció az anyagyilkosság”. Harada ezután tisztázta, hogy csak Jin gondolta, hogy az anyját megölték, és ami valójában történt, az teljesen más. – Ez az ő „gondolkodása”. Jun már csak hiányzik. És ez egy képtől eltérő érv. A játék igent mond? Nah, én teremtem. És még valami, azt mondtam: „Ez nem Jun feje”. Arról a 'filmről (képkép)' beszélek. Figyeljen rám, és meg fogja érteni, mire gondolok valójában.


A 'Beam_of_life' ezután azt válaszolta, hogy 'aki tk6-tal játszik és nézi a prológust, az tudja, hogy a játékokban Orge kill jun az igazi történetben.' Harada azt válaszolta, hogy „Olvassa el az előző tweetemet”, majd közzétette: „Erről a képről beszélek. Én pedig Tekken történetet írtam. Jin gondolkodik = 'Az Ogre megölte az anyámat'. Ez azonban az ő nézőpontja és értelmezése. Nem tudja az igazságot. Sok interjúnál a múltba veszem ezt a beszédet.

Harada magyarázatával most már elég világosnak kell lennie, hogy Jun halála valójában Jin fejében van. Várjuk tehát a játékosoknak Junt a „Tekken 7”-ben? Talán! Mivel Jun hatalmas fogadtatásban részesült a „Tekken Tag Tournament 2”-ben való visszatéréséért, elég őrültség lenne, ha a Namco nem venné fel Junt a „Tekken 7”-be, még akkor sem, ha ez csak egy sztori megjelenése, mivel tudjuk, hogy életben van.