Képes lesz-e az IU felvenni Lee Bo Young szerepét a „Te vagy a legjobb Lee Soon Shin” című új drámában?

A történet egy anyáról és lányáról fog szólni, akik együtt érnek és tanulnak. IU és Ko Doo Shim feltűnik a KBS új hétvégi drámájában, a „You're the Best Lee Soon Shin”-ben.

Ez a dráma, amelynek első epizódját március 9-én mutatják be, egy történetet tartalmaz egy lányról, aki édesapja halála után próbál boldogságot találni az anyjával.Az egyik téma, amely jelen lesz ebben a drámában, az anya és lánya kapcsolata, amely együtt érik és nő. Jung Ae (Ko Doo Shim) a többi gyermekéhez képest különlegesebben szereti lányát, Lee Soo Shin-t (IU), mert csecsemő korában elhagyta biológiai anyja. Amikor férje meghal, Jung Ae megtudja, hogy Song Mi Ryung (Lee Mi Sook) Lee Soon Shin szülőanyja. Pánikba kezd, nem tudja, hogyan kezelje a helyzetet.

A „Te vagy a legjobb Lee Soon Shin” három emberről szól, akik szeretettel bocsátanak meg egymásnak, és újra teljessé válnak egy családként. Ez egy új irány lesz a dráma számára, de a várakozás egyre gyarapodik, hogy meglássuk, milyen útvonalakat fog követni ez a dráma.

Egy másik történet, amely bemutatásra kerül, a három lány szerelmi élete.

Lee Soon Shin és Shin Joon Ho (Jo Jung Suk) üzleti céllal találkozik, amikor elkezdi érdekelni, hogy színészgyakornok legyen. A közös munka során egymásba szeretnek. Miután Shin Joon Ho találkozik Lee Soon Shinnel, más szemszögből kezd visszatekinteni az életére. Ebben a drámában a szerelmi történet középpontjában Lee Soon Shin és Shin Joon Ho története áll. Lee Soon Shin nővéreinek szerelmi történetei is szerepelnek majd. Az első testvért, Lee Hye Shint Son Tae Young színésznő, Lee Yoo Shint pedig Yoo In Na játssza.

Várhatóan ez a három nővér olyan karakter lesz, akihez a 20-as és 30-as éveiben járó nők kötődhetnek. Eleinte az IU-nak gondot okoz az álláskeresés, míg Son Tae Youngnak a harmincas éveiben járó anyaként is gondokkal kell szembenéznie. Yoo In Na a húszas évei végén járó nővére lesz, aki a karrierjére összpontosít.

Ennek a drámának az egyik különlegessége a szereposztás. IU, Jo Jung Suk, Lee Ji Hoon, Son Tae Young, Jung Woo, Yoo In Na, Ko Joo Won és még sok más elismert színész feltűnik a drámában. Ez egy másik ok, amiért nagyok a remények.