Február 10-én a koreai TV Report felfedte, hogy a You Who Came From The Stars író, Park Ji Eun csatlakozhat Suh Soo Minhez a következő projektjében.

Suh Soo Min egy producer, akinek nevéhez fűződik az 1 éjszaka, 2 nap varieté és a népszerű szkeccs-vígjáték, a Gag Concert.

A meg nem nevezett projekt a tervek szerint június előtt kerül adásba, és a koreai varietéműsorok belső működésére összpontosít. A koreai varietéműsorok egyedi aspektusaiba az iparág írói nyújtanak betekintést.Park elismerést kapott a You Who Came From The Stars mögött meghúzódó innovatív történetért. A dráma, amelyet gyakran My Love From The Stars néven is szoktak emlegetni, 2014 egyik kitörő műsora volt. A Hallyu sláger Kínában keltett hullámokat, és adaptáció céljából eladták az amerikai piacon.

Korábbi projektjei között szerepelt a Háziasszonyok királynője és a Férjem családot kapott. A Queen of Housewives, amely a My Wife is a Superwoman néven is ismert, a Park első szólóprojektje. A dráma főszereplője Kim Nam Joo színésznő volt, aki követte Parkot a későbbi Queen of Reversals és a My Husband's Got a Family című projektekben.

A KBS koreai televíziós hálózat megerősítette, hogy Park együttműködött Suh-val, de még nem kell alátámasztania a közelgő drámán végzett munkáját. Korábban azonban dolgozott már Suh-val, és elismerte a producert, miközben 2013-ban díjat kapott.

A koreai drámaírók és varieté-producerek közötti projektek eredményeként olyan projektek születtek, mint a Reply sorozat és a Seonam Girls' High School.