Benji Madden nincs meggyőződve arról, hogy Cameron Diaz esküvője elég ahhoz, hogy megmutassa elkötelezettségét, ugyanis a Good Charlotte egykori gitárosa mellkasára tetoválták a felesége nevét.

A rocker az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen Cameron Diaz neve a mellkasára tetoválva van. Benji Madden ezt írta a képhez: 'Rád gondolok❤️❤️❤️ #LuckyMan.'

Cameron Diaz azonban nem reagált férje édes Instagram-üzenetére.'Remélhetőleg Benji nem csatlakozik Johnny Depphez, Heidi Klumhoz, Angelina Jolie-hoz, Adrienne Bailonhoz és Nick Cannonhoz, akik vagy eltávolították volt szerelmeik tetoválásait, vagy elfedték.' OK! magazin megjegyezte.

– Szóval mi lesz a pár sorsa? – tette hozzá a bulvárlap. 'Egy baba is úton van, mert a párost nem sokkal az esküvő után egy bababutikban vásárolták.'

Egy forrás azt mondta a bulvárlapnak, hogy sem Benji Madden, sem Cameron Diaz nem akarja „idejét vesztegetni” a család bővítésével.

A pár január 5-én ünnepelte az esküvőjüket a kastélyában. Nicole Richie (aki Benji Madden ikertestvére, Joel házastársa), Drew Barrymore és Cameron Diaz nővére, Chimene Cain voltak a koszorúslányok az esküvőn. A Good Charlotte egykori gitárosa a „Sex Tape” színésznőnek is feljegyzést adott a fogadalomtétel előtt.

A koszorúslányok mind fekete ruhát viseltek, amikor beléptek a szobába, Ryan Adams dala szólt a háttérben. Az esküvő gyűrűhordozója Sparrow Madden volt, Nicole és Joel 5 éves fia.

Esküvőjük azonban kapott némi kritikát, amiért állítólag bagatellizálták a zsidó hagyományt, mivel egyik pár sem zsidó.

Az elmúlt napokban Benji Maddent és Cameron Diazt lekapták élelmiszervásárlásról, barátokkal vacsoráztak, és azt csinálták, amit a szokásos párok.

A Heat World megjegyezte, hogy bár Benji Madden tele van tintával, nehéz kihagyni a „Cameron” nevet a mellkasán, mert „elég nagy”.