A Digital Trends szerint az AT & T, a Telecommunication Company készen áll a szezon legizgalmasabb ünnepi ajánlatára, az ingyenes Samsung Galaxy S6 kínálatával.

Az AT & T nemrégiben bejelentette, hogy a Samsung Galaxy S6 minden más Samsung mobileszköz vásárlásakor ingyenes lesz. Azok a vásárlók, akik Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, S6 Active vagy Note 5 készüléket vásárolnak, igénybe vehetik az ingyenes Samsung Galaxy S6 ünnepi ajánlatát.

A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge a legújabb dizájnnal, vonzó alumínium szegéllyel, 3 GB RAM-mal és 16 MP kamerával érkezik.Kockázati Capital Post beszámolt arról, hogy az ingyenes Samsung Galaxy S6 megszerzésének egyetlen feltétele az, hogy az eszközöket az AT & T „Next” csomagja keretében kell megvásárolni, amely 24 hónapig érvényes. Az ügyfelek az AT & T üdülési csomagját kétéves részletfizetéssel vehetik igénybe.

Az At & T üdülési ajánlata 70 dollár havi díjat tartalmaz, ahol az ügyfelek 30 hónapon keresztül havi 22 dollár kedvezményt kapnak Samsung Galaxy S6 készülékükért.

A Samsung Galaxy S6 alapvetően ingyenes, mivel a vásárlók összesen 650 dollár kedvezményt kapnak a kétéves részletfizetési szerződés végén. A kedvezmény összegét a részletfizetési időszak végén visszatérítjük az ügyfeleknek – jelentették Tech Times .

Ha a felhasználók az említett időszak között úgy döntenek, hogy leiratkoznak a promóciós ajánlatból, akkor a fennmaradó összeget ki kell fizetniük, hogy a mobiltelefont maguknál tarthassák.

A Latin Post arról számolt be, hogy a dél-koreai technológiai óriás, a Samsung egyéves Netflix-előfizetést is kínál minden egyes Samsung Galaxy Tab S2 vásárlásához az Egyesült Államok piacán. A Samsung a december 26-ig érvényes Netflix-előfizetés 96 dolláros és a Tab 349 dolláros tényleges árából közel 28 százalékos kedvezményt biztosít.

A pletykák szerint az AT & T ünnepi megállapodása a cég stratégiája, hogy megszabaduljon a Samsung Galaxy S6 extra készletétől a Black Friday szezontól. A telekommunikációs óriás üdülési terve szintén erősen feltételezhető, hogy a következő mobileszköz, a Samsung Galaxy S7 is helyet kap, amely a pletykák szerint 2016 februárjában fog megjelenni – számolt be az International Business Times.