egy(Fotó: SBS)

A dzsungel törvénye: Nullapont készen áll arra, hogy egy teljesen új és még hevesebb túlélési móddal köszöntse a műsor nézőit és rajongóit.

SBS-ek A dzsungel törvénye: hazai kiadás (a továbbiakban: A dzsungel törvénye ), amely augusztusban indult, forró visszhangra és globális figyelemre tesz szert azzal, hogy minden évszakban bemutatja a dzsungelben való túlélés új koncepcióját. A produkciós stáb azt mondta: 'A dzsungel törvénye', amelyet 24-én adnak le, a 'Zero Point' című filmet mutatják be.

A produkciós stáb ezután bemutatta, A 'Zero Point' szó szerint egy dzsungel túlélést mutat be, tele kihívásokkal a hiány és a semmi állapotában. Hozzátették, hogy a szereplőknek mindenféle segítség és szerszám nélkül kell túlélniük a dzsungelben.Ennek szereplői Nullapont epizód meg fogja elégíteni a nézőket erős életképességgel és új kihívásokkal. A főszereplő Kim Byeong Man, a lelkes „dzsungel női harcos”, Park Se Ri, a kiemelkedő gyorsasággal rendelkező Gary, a „természetes férfi” Lee Seung Yoon, a „tengerész” Heo Gyeong Hwan, a „teljes tehetség” Yun Eun Hye és a legfiatalabb. Ki Hoon színész egy mókás bájjal köszönti majd a közönséget.

Az előző adásban A dzsungel törvénye: Vad Korea , olyan erős szereplők, mint Park Chan Ho, Park Se Ri, Lee Bong Won, Park Mi Seon és Chu Seong Hun valósághű túlélést mutattak be Korea távoli területein.

A következő epizód Vadász és Szakács Egy különleges koncepcióval hívta fel a nézők figyelmét, amely a lehető legjobb konyhát mutatja be Dél-Korea gyönyörű természetében termő vad alapanyagokból. Különösképpen a tagok által összegyűjtött vadon élő alapanyagok és az ezek felhasználásával készült, csodálatos, természetes konyhafőnök, Ji Ho Lim, a „vándorevő” séf nyújtotta az érzékszervek gyógyulását, és érdekes epizód volt.

A dzsungel törvénye: Nullapont 2020. október 24-én (szombaton) 20:55-kor kerül először adásba az erdő minden új ádáz és még vakmerő veszélyével minden szerszám nélkül!