Sok jelentés szerint Angelina Jolie, az Unbroken rendezője néhány kilót fogyott legújabb filmjének forgatása után.

Inquistr azt mondta, hogy a fogyás titka drága. De miért?

Az „Unbroken” sztárjai, köztük Miyavi japán színész, Jack O'Connell és Finn Wittrock élő interjúban jelentek meg HuffPost .A japán sztár (a rocksztárként ismert) ismét bombát dobott a rendezőjükre, Jolie-ra, és elárulta, hogyan soványodott el. ŐAzt mondta: „Meglepő volt, mennyire bízott bennem, mindannyiunkban a forgatáson. Annyira elszánt volt. Meg is lepődtem, milyen sovány lett. Tudod, nem evett sokat. Annyira rosszul éreztem magam, hogy én voltam az egyetlen, aki elhízott a forgatás alatt.

Ezért Inquistr azt mondta, hogy Jolie fogyásának titka drága, mivel a kiadvány a drámafilm költségvetésére utal.

A korábbi hírek szerint a japán színész nem tudta abbahagyni a sírást, és a dráma forgatása közben rosszul lett. Azt mondta a Vanity Fairnek, hogy a 'Salt' színésznő azt tanácsolta neki, hogy 'merüljön el az erőszakhoz szokott és érzéketlen ember gondolkodásmódjában'.

„Szörnyű kínzás volt számomra utálni a többi színészt. Gyűlöletet kellett éreznem irántuk. Amikor meg kellett győznöm őket, a családom védelmére kellett gondolnom. Ugyanakkor nem akartam csak rosszfiú lenni. Az emberiséget akartam ebbe a szerepbe helyezni. [Matsuhiro] egyszerre volt őrült és szadista, de gyenge és traumatizált is” – mondta Miyavi a VF-nek.

Nézd meg a HuffPost élő interjúját az Unbroken sztárjaival!