Egy exkluzív riport számolt be Kylie Jenner ellen egy lány, Chelsea Clark üldözése miatt, és ennek Jaden Smith-hez kapcsolódik a távoltartási tilalom. Kapcsolat Weekly . A jelentés szerint kizárólag Marina Deyben élő Chelsea Clark és családja azt állította, hogy a 18 éves híresség zaklatja őket, és felhívta Chelsea-t, hogy figyelmeztesse őt, hogy 'maradjon távol a barátjától'.

A 17 éves Chelsea korábban kijelentette, hogy randevúzni szeretne Jaden Smith-szel, ami miatt Kylie szó szerint háborút hirdetett a Chelsea ellen. Kapcsolat Weekly . Egészen odáig ment, hogy autóbaleseteket tervezett Chelsea-vel, és megfenyegette őt és a családját, és egészen addig ment, hogy azt mondta, „érte jön”.

A Keeping Up With the Kardashians sztár, Kylie Jenner drámája három évvel ezelőtt kezdődött, miután megtudta, hogy Jaden érdeklődik iránta. TMZ . Ezt követően Kylie-t is követték Chelsea-t, hogy megfélemlítsék és távol tartsák Jadentől. Hollywoodi élet .Az is ismert, hogy fenyegető üzeneteket küldött Clarke-nak a közösségi médiában. Amikor azonban a bíró arra kérte Clarkot, hogy mutasson bizonyítékot ezekről az üzenetekről, a nő nem tudott bizonyítékot szolgáltatni.

Kylie a legfiatalabb a Kardashian/Jenner klánból, és úgy tűnt, ideges volt amiatt, hogy Jaden Clarkkal akar lenni, mint Jennerrel. Hollywoodi élet . Továbbá arról is beszámolt, hogy a jogi dokumentumok valójában a Gossip Girl egy epizódjaként olvashatók, és hazugsághalmaznak tűnnek. Az új tárgyalást október 9-ére tűzték ki, amikor a bíró tárgyalja az ügyet, és dönt a benyújtott beadványról.

Eközben Will Smith nem kommentálta a kérdést. Ezenkívül Kylie-hez közel álló források azt mondják, hogy fogalma sincs, ki volt Chelsea Clark, és soha nem is hallott róla. Hasonlóképpen Jaden Smithnek sincs fogalma a lányról – számolt be TMZ .